FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj va aduce în scurt timp un mijlocaş aflat în ultimele 6 luni de contract

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 februarie 2011 19:09

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că la echipă va mai veni un mijlocaş pentru care se negociază intens, iar discuţiile se vor încheia cel târziu mîine.

"Vom mai aduce un mijlocaş. Nu ştiu când va veni, probabil că azi sau mâine. E un jucător care se află în ultimele şase luni de contract. Vom plăti o anumită sumă de bani pentru a-l avea la dispoziţie încă de acum", a spus Mureşan, potrivit Mediafax.

"Sunt mulţumit de felul în care a evoluat echipa contra celor de la Ried. Am marcat trei goluri, toate din 11 metri clare. Cred că s-a văzut diferenţa din teren, deşi am jucat contra echipei campioane de toamnă în Austria", a continuat el.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
paulirimia
paulirimia  •  01 Februarie 2011, 20:21

Adu bai baroane doi portari si da afara maciucile alea trei ce le aveti acum..............suteti de rasul curcilor cu clownii aia...............

ionut_oradea
ionut_oradea  •  01 Februarie 2011, 19:27

lazaaaaaaaaaaaaaaaar?????????

chrome25
chrome25  •  01 Februarie 2011, 19:21

Muresan a spus ca mijlocasul dorit nu e din Romania.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează