FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 1-2

CFR CLUJ - VIITORUL 1-2 // Pe cine a remarcat Hagi după succesul de pe terenul campioanei: "A fost un an în carantină. E victoria lui"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 20:40

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, l-a felicitat pe Mihai Voduț (23 de ani), autorul unui supergol în victoria dobrogenilor de pe terenul campioanei, 2-1. Atacantul a ajuns la Viitorul la începutul acestui an, de la FC Voluntari. 

"Se dovedește încă o dată că în fotbal trebuie să crezi până la sfârșit. Am fost inspirați la schimbări, am avut și șansă. Cred că schimbările noastre au fost mult mai bune decât ale CFR-ului. Bravo lui Voduț, este victoria lui, el a fost în carantină un an și ceva, el muncește mult, iar acest gol cred că îi face foarte bine din punct de vedere mental. Avem nouarul pe care îl căutam, pe care îl doream, putem sta liniștiți că avem atacanți. Aveam nevoie de puncte, aveam nevoie de o victorie contra campioanei pentru a avea încredere pentru perioada următoare. 

Ianis Hagi a făcut un meci foarte bun. A bătut penalty-ul pentru că el e executant. Mă bucur și pentru el că a marcat. Îl avem executant și pe Vînă.

Avem un defect mare, în jocul defensiv trebuie să stăm mult mai bine, să lucrăm mult mai bine. Acolo încă nu stăm bine, dar la celelalte capitole suntem pe primul loc", a declarat Hagi, la TV Telekom Sport. 

Hagi a vorbit și despre cei doi jucători ai săi convocați la echipa mare pentru duelurile României cu Muntenegru și Serbia din Liga Națiunilor. "Și eu și clubul avem un merit pentru convocările lui Tudor Băluță și Denis Drăguș la echipa națională. Merită să fie acolo, au demonstrat asta". 

Hagi a comentat situația naționalei, lansând un atac subtil la fostul coleg Ilie Dumitrescu:

"Aș vrea să mai trăiesc perioada în care România va avea 70% posesie pe Wembley, cum am avut și noi. Și asta la 3 zile după ce am jucat cu Franța. Dacă nu mă credeți, vorbiți cu Ilie Dumitrescu, că el e la TV și vorbește, eu mai și muncesc", a spus Hagi.

"Știam ce vrem înainte de această deplasare: 3 puncte. Am produs fotbal și ne-am impus pe un teren unde se câștigă foarte greu" Ianis Hagi

Citește AICI cronica partidei CFR Cluj - Viitorul 1-2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  03 Septembrie 2018, 07:16

Remarcat a fost ..Muresan.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Septembrie 2018, 07:02
Postat de merace pe 02 Septembrie 2018, 21:43

Victorie din penalty, marcat de Ianis... Nu e tocmai glorioasa, dar aduce 3 puncte la Viitorul si 0 puncte la CFR. Finul Gigi da sampania, pentru Famiglia! :D

degeaba o da, ca ei nu au fost in stare sa treaca de aliatul istoric, Botoseni! probabil datorii vechi platite, ca nu cred ca nu au putut!

123408881941818
Danielescu Doru  •  03 Septembrie 2018, 00:48
Postat de maradona5 pe 02 Septembrie 2018, 21:04

Regele delireaza iar

De ce delirează?... Cred ca nu intelegi despre ce e vorba si de aceea tu delirezi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează