FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 3-1

CFR CLUJ - VIITORUL 3-1 // Cornel Dinu și Basarab Panduru, dialog incendiar la TV » L-au atacat pe Rivaldinho: „E copilul lui taică-su scăpat de la carnaval!”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 08:45

Cornel Dinu și Basarab Panduru l-au criticat dur pe Rivaldinho, atacantul de 24 de ani al celor de la Viitorul, care a marcat golul constănțenilor în înfrângerea cu CFR Cluj, 1-3.

Cornel Dinu și Basarab Panduru s-au arătat nemulțumiți de jocul brazilianului Rivaldinho, despre care au spus că are noroc că joacă la Viitorul și că este fiul lui Rivaldo. 

Basarab Panduru: „Rivaldino ce e? Atacant?”

Cornel Dinu: „Nu. E brazilian”

Basarab Panduru: „Nu pare brazilian”

Cornel Dinu:E copilul lui taică-su, scăpat de la carnaval

Basarab Panduru: „Norocul lui este că a ajuns la Hagi”

Cornel Dinu: „Nu. Norocul lui e că îl cheamă ca pe taică-su

Basarab Panduru: El nu are nicio treabă săracul. Dar a venit acum în echipa asta, care îi aduce mingi acolo în faţa porţii, şi, din când în când, o mai bagă în poartă”

Adus în vară sub formă de împrumut de la Levski Sofia, Rivaldinho are 4 goluri în 9 meciuri în Liga 1.

Clasament Liga 1

clasament

Vezi AICI clasamentul LIVE

Cornel Dinu, contrariat: „Gică Hagi adevărat s-a curățat astăzi!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Mai 2019, 20:24

Rivaldinho ne-a speriat rau.Hagi a gresit ca l-a schimbat.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Aprilie 2019, 14:52

Rivaldinho a jucat la Dinamo, perioadă în care a fost criticat în aceeași manieră de către Dinu, această Guică moromețiană din curtea lui Dinamo. Băiatul lui Rivaldo este inteligent, educat, cu capacitate de a progresa. Din păcate, peisajul fotbalistic de la noi e plin de demolatori cinici, indivizi care stau pe margine și cârcotesc non-stop, lucru simplu, dar neproductiv. La Viitorul, așa cum ne-a obișnuit Hagi, Rivaldinho crește bine, e tot mai prezent în joc și mai eficient. În acest context, comentariile celor doi sunt de-o răutate ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  30 Aprilie 2019, 11:51

In afara de scandal nici C Dinu, nici B Panduru nu pot produce , mai nimic. Despre Rivaldinho se poate spune ca a marcat un gol, de mare atacant si ca a ratat unul, din pozitie clara. Nu a jucat rau,puteam spune asta , fara teama, atacantul a facut si presing, n a mai avut ratari.Dar ce s astepti de la doi "comentatori", care mereu isi varsa nemultumirile ( unele personale) asupra oricui. Cum sa spui : "..Norocul lui e că îl cheamă ca pe taică-su”.." Tristetea vine, probabil, din faptul ca C Dinu nu are urmasi in fotbal, iar ca antrenor...sa fim seriosi, a fost unul..mediocru. Sta urat sa distrugi un fotbalist , cind taica sau a fost mare jucator, iar fiulnu este mare vedeta, dar nici..."***" . Atata pot unii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează