FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ - WEHEN WIESBADEN 1-1 // FOTO Ce se întâmplă cu CFR? Campioana s-a încurcat și în cel de-al doilea amical al iernii! Primele minute pentru Chipciu și Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 18:19

CFR Cluj n-a găsit gustul victoriei nici în cel de-al doilea amical al iernii. Campioana en-titre a remizat azi cu Wehen Wiesbaden, penultimul loc în Zweite Bundesliga, scor 1-1.  

După ce vremea le-a amânat amicalul programat luni cu Ferencvaros, oficialii „feroviarilor” și-au reconfigurat puțin programul și au stabilit un amical cu Wehen, penultimul loc în a doua ligă din Germania.  

Fotbaliștii lui Dan Petrescu nu s-au regăsit și au remizat cu divizionara secundă din Germania, scor 1-1. Conduși cu 0-1 la pauză, „feroviarii” au jucat mai bine în repriza secundă și au egalat prin Mario Camora, care a înscris în minutul 47. Jucătorii campioanei au forțat victoria, dar n-au mai reușit să înscrie golul victoriei. 

Chipciu și Ciobotariu au debutat

Petrescu a utilizat astăzi și cele două achiziții importante ale iernii. Alexandru Chipciu a evoluat în ultimele 30 de minute, iar Denis Cioborariu a fost trimis pe teren la pauză. 

Echipa de start CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Boli, Burcă, Camora - Djokovic, Bordeianu, Sylla - Deac, Costache, Rondon
Rezerve: Hindrich, Rus, L. Aurelio, Cestor, D. Ciobotariu, Omrani, Itu, Hoban, Păun, Pereira, Traore, Chipciu, Butean, Petrila, Golofca, Țucudean, Dodi
Antrenor: Dan Petrescu

  • Sursă foto: Twitter SV Wehen Wiesbaden

Astfel, CFR Cluj rămâne fără victorie după primele două amicale ale iernii. În primul test de verificare, ardelenii au pierdut cu Holsten Kiel, o altă divizonară secundă din Germania, scor 1-2.

Vezi și: 

Dan Petrescu ia titluri, Gigi Becali crește copii » Cealaltă dimensiune a rivalității CFR Cluj - FCSB: campioana, printre cele mai „bătrâne” echipe din Europa!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ciollo
ciollo  •  22 Ianuarie 2020, 16:50
Postat de andrei.f pe 22 Ianuarie 2020, 06:23

Oare cate o sa le dea Sevilla ? Sper sa nu le dea o manita, sa le ajunga un 3-0 !

Sevilla joaca cu CFR, nu cu mioarele fcsb... CFR, cele mai multe puncte in CL si cele mai multe puncte in EL. Voi, gigistilor, sunteti doar echipa cu cele mai multe meciuri fara victorie in grupele CL.

510490352811318
Voicu Pop  •  22 Ianuarie 2020, 15:14

*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  22 Ianuarie 2020, 06:23

Oare cate o sa le dea Sevilla ? Sper sa nu le dea o manita, sa le ajunga un 3-0 !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează