FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

Prima reacție dinspre CFR » Cristi Balaj, sfidător: „Nu e vreo surpriză, ne-au surprins doar că s-au luptat la titlu până acum”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj
Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 23:43 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 00:11

Într-o intervenție telefonică după egalul dintre FC Voluntari și FCSB, 2-2, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a fost ironic cu echipa lui Toni Petrea. 

Întrebat dacă a fost surprins de egalul făcut de FCSB, care o poate face pe CFR campioană dacă învinge duminică acasă, cu Craiova, Balaj a declarat la Prima Sport 1:

„Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple. Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor. 

Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați”.

Balaj a comentat și golul din ofsaid marcat de Voluntari și lasă să se înțeleagă că arbitrul asistent nu a greșit: „Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”. 

Citește și:

Florin Tănase, despre finalul din FC Voluntari - FCSB: „N-aveam voie să facem așa ceva! Nu mă uit la Craiova - CFR”

Imaginile neputinței » Jucătorii de la FCSB, DĂRÂMAȚI după fluierul final

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  15 Mai 2022, 17:14
Postat de Baba Novac pe 15 Mai 2022, 11:45

E bon, inca un an reprezentati de Balas si Dan Pinalty. Stilul de joc autohton "titi-*** si am avut 3-4 penaltyuri neacordate" o sa impresioneze inca o data Europa

Ati avut 150 de penalty-uri neacordate :))) medicamentele, unde ti-ai pus medicamentele, purtător de vesta alb-rosie?

poli_4_ever
poli_4_ever  •  15 Mai 2022, 17:12

Dacă asta e sfidător, atunci ciobanul infractor și mm cum sunt?

110731838029781
Baba Novac  •  15 Mai 2022, 11:45

E bon, inca un an reprezentati de Balas si Dan Pinalty. Stilul de joc autohton "titi-*** si am avut 3-4 penaltyuri neacordate" o sa impresioneze inca o data Europa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează