FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0. VIDEO + FOTO Lacrima lui Ovidiu » Formația lui Vintilă s-a bătut singură și are doar șanse teoretice la titlu! Cum arată ACUM clasamentul

CFR Cluj și FCSB sunt primele două clasate din Liga 1 FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
CFR Cluj și FCSB sunt primele două clasate din Liga 1 FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 14 iunie 2020 08:50

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 1-0, și s-a distanțat la 7 puncte în fruntea Ligii 1. 

Vezi AICI clasamentul din play-off

Cronica meciului CFR - FCSB: capodopere și falsuri 

Man și Coman arată ca doi fotbaliști foarte buni, dar ei mai au doar în teorie șanse la câștigarea campionatului. Popescu își trimite mingea în poarta proprie, un semn că CFR e o trupă pe care norocul o apără atunci când ea joacă prost.

Cel mai bogat club românesc pornește meciul decisiv al sezonului cu 9 fals, cu 3 fals și cu 4 patru fals. Atacantul, fundașul stânga și unul dintre fundașii centrali sunt niște petice, jucători mutați de nevoie pe posturi cu care nu sunt obișnuiți. Și mai e și A1 fals, din moment ce Vintilă funcționează ca o acoperire pentru strategiul unic de la FCSB. Antrenorul de pe bancă doar asistă la mutările pe care le efectuează din fața televizorului, prin telefon, adevăratul șef al staffului tehnic.

CFR - FCSB, meci de titlu, gafă de "județ" 

Lipsurile din lot și experimentele nu pot constitui, însă, explicații suficiente pentru gafa cu care Ovidiu Popescu deschide scorul. La o centrare moale a lui Djokovici, Popescu pune piciorul ca să respingă cu latul, dar mingea i se prelinge în mod ciudat spre călcâi și o ia invers, spre poarta lui. Tactica n-are nici o vină pentru execuția aceasta, lipsa talentului se vede indiferent de rolul în care ești distribuit. Andrei Vlad nu reacționează și e de înțeles, că nici un portar nu se așteaptă ca un coleg să procedeze pentru o degajare ca un jucător de tenis care-și dă cu racheta peste nas la serviciu. Apărarea FCSB continuă să tremure și după gestul buclucaș al lui Ovidiu. 

+45 FOTO

CFR mai are ocazii, numai că Omrani și-a pierdut reperele și reflexele, se demarcă greșit sau cedează ușor atunci când mingea ajunge, totuși, la el. Nici extremele Clujului nu contribuie ca să mai ascundă criza vârfului francez. Costache e prins într-un haos continuu, ar vrea să facă mai multe, doar că nu știe cum și din cauza asta își consumă energia fără să înregistreze realizări importante. Deac e mai util în apărare, în atac se vede rar. 

Portar de fotbal, de handbal și de hochei 

Cum răspunde FCSB? Își revine după zece minute de la golul încasat și ratează egalarea din cauza lui Arlauskis. Echipa tot nu funcționează articulat, dar Man și Coman sunt capabili să joace singuri, măcar în câteva faza. Plimbă mingea și ratează fiecare câte o ocazie în același minut, goalkeeperul lituanian respinge întâi șutul lui Denis, apoi și pe al lui Florinel. Man și Coman sunt buni, numai că patronul a fost atât de tare preocupat să le sporească faima și prețurile, încât a ignorat formația întreagă și și-a lăsat vedetele să joace singure, ca într-o misiune comando dintr-un film cu scenariu hollywoodian ridicol. Ei doi o tot împing pe CFR spre poarta ei și Arlauskis mai intervine la un șut al lui Coman, portarul duce mâna la nivelul ierbii ca pe o crosă și parează pentru încă un corner. 

Clujul are portar mai bun, are și noroc. Și lot, și antrenor mai bune. Și e pe cale să păstreze trofeul de campion. FCSB a terminat a doua patru campionate la rând, de data asta îi amenință Craiova și statutul de vicecampioană. 

1gol a primit CFR Cluj în ultimele 6 înfruntări directe cu FCSB

FINAL » CFR Cluj - FCSB 1-0

Click AICI pentru LIVE + statistici!

CFR Cluj - FCSB, echipe de start

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - Deac, Omrani, Costache 
Rezerve: Hindrich- Cr. Manea, Cestor, Aurelio, Chipciu, Ad. Păun, Petrila, Rondon, Traore
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Vlad - Crețu, Planic, Nedelcu, Ov. Popescu - Oaidă, Filip, Olaru - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman 
Rezerve: R. Udrea, Miron, Moruțan, Ad. Petre, Vînă, C. Dumitru, Perianu, Pandele, Ad. Niță
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

+45 FOTO

Vezi AICI clasamentul din play-off!

MATCH PREVIEW, CFR Cluj - FCSB: ce trebuie să știi

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Ultrașii FCSB, spectacol în Berceni! Imagini de la plecarea „roș-albaștrilor” la Cluj

Un conducător al campioanei i-a cerut lui Dan Petrescu să joace ofensiv: „Să nu-mi dea emoții, pentru că sufăr mult!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (617)
catalynn
catalynn  •  21 Iunie 2020, 22:48
Postat de robotman pe 14 Iunie 2020, 21:59

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 27. SINGURA ECHIPA DE PE TERRA CARE MAI POATE CASTIGA EVENTUL IN ROMANIA.

Categoric, anul asta FC fcsb SA, “Steaua din Liga 1” face eventul galactic: faliment și desființare! :-))))

roja_azul76
roja_azul76  •  15 Iunie 2020, 09:41
Postat de albanezulvesel pe 15 Iunie 2020, 01:43

Azi inca unul a parasit tarla fara culori,nume;stadion.. bate vant de faliment in ograda lui Gigi;

Bate, bate...in tărtăcuță ta!:))

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Iunie 2020, 08:46
Postat de remarque pe 15 Iunie 2020, 08:39

FCSB a jucat ceva mai bine. CFR a fost slaba, rezultatul a fost mai degraba norocos. Cum sa nu-i bati pe franari in conditiile astea? Cat de nataflet sa fii sa nu poti profita de jocul slab al adversarului?

Numai doua ocazii au fost din careul clujenilor!Restul, au fost suturi din afara careului!

Vezi toate comentariile (617)
Comentează