FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Gigi Becali, prima reacție după înfrângere: „I-am transmis lui Vintilă cum vreau să joace. Că d-asta dau milioane pe jucători!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 22:43

Deși FCSB a pierdut cu CFR Cluj, 0-1, și este la 7 puncte în urma echipei lui Dan Petrescu, Gigi Becali se declară mulțumit de jocul prestat de echipa lui Bogdan Vintilă.

Patronul FCSB nu i-a criticat pe jucători, făcând doar un reproș, lui Adi Petre, pentru că nu a atacat pasa lui Olimpiu Moruțan în ultimul minut din prelungiri.

„Dacă aveam atacant la ultima fază, la pasa către Nedelcu, dădeam gol. Petre trebuia să fie acolo, s-o bage în poartă. Bagă alunecare! Ce mai vrei? Moruțan lui Petre i-a dat-o, dar Petre nu a vrut s-o ia. Dacă aluneca, dădea gol. 

Nu are rost să vorbim acum. Sunt prea mulțumit de echipă. Ăsta e jocul pe care-l vreau. Pase dintr-o atingere. Un ghinion a făcut să nu batem. Bagă alunecare. Titlul e 90% pierdut. Mai avem 10% șanse și mai avem Cupa. 

Dacă CFR rămâne așa, joacă așa ca în seara asta, mai avem șanse. O batem în meciul direct și mai sunt doar patru puncte. Dacă ei joacă așa, ca în seara asta... Cât o să-i mai țină? Mai e un meci direct. Nu sunt foarte multe puncte între noi. Noi nu mai avem voie să greșim. Nici nu mai avem cum să greșim. Mie îmi place foarte mult echipa asta. Și fundașii au jucat foarte bine.

Vintilă are o vorbă, vrea ca jucătorii să joace simplu. Eu nu vreau să joace simplu, vreau să joace complicat! Eu nu dau milioane ca ei să joace simplu! Eu nu vreau să joace niciunul simplu. Să joace între linii, cu verticalizări”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„ I-am zis lui Vintilă. Filip a mai jucat fundaș stânga. El a zis că ar vrea să încerce cu Popescu stânga. Nu am vrut să mă impun. Nu îmi pare rău. Dacă vreau să mă impun, o fac. Dar nu vreau. Mă implic, dar nu cum credeți voi. Ovidiu Popescu nu a jucat rău, a și urcat. Dacă era Filip, urca doar o dată” 
Gigi Becali

FOTO. Imagini de la CFR Cluj - FCSB

+45 FOTO

VIDEO. Helmuth Duckadam și-a anunțat demisia de la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
zorrozabal
zorrozabal  •  15 Iunie 2020, 08:40
Postat de flintstone pe 15 Iunie 2020, 07:48

Aha, solutia pe scrut si aia manzgalita de tine acolo si aia pe termen lung e conform UEFA: FCSB fosta campioana europeana in 86. Si sigur ca da, asta cu palmaresul acrodat de catre o instanta civila din romanika, se pare ca afara e *** pana nu admite si UEFA unde va merge palmaresul ei. Si pentru asta domnul *** va trebui sa se prezinte la TAS asa cum i-a sugerat de nenumarate ori domnul Burleanu, ori e degeaba toata bufonareala cu palmaresul acordat de catre o justitie civila fara stampila celor de la TAS~!

Chiar GG a declarat ca palmaresul pana in 2003 nu ii apartine,dar ca nu-i pasa!Ce daca pierdem cele doua puncte la coeficient?Numai ca alde Justin Stefan din slugarnicie, continua sa dezinformeze UEFA,dar mai devreme sau mai tarziu tot se va afla adevarul!Iar consecinta-pentru echipa lui Becali-va fi excluderea din competitiile europene!Situatie in care GG se va lasa de fotbal!

firaldo
firaldo  •  15 Iunie 2020, 08:39

Tu iti sabotezi propria echipa ptr ca esti inconjurat de sclavi care nu au curajul sa iti spuna asta,tu ai angajat la club toate non valorile care stiu sa lase capul in pamant.Daca bagi milioane o faci ptr a castiga,dar tu...fara nici o experienta...te bagi peste antrenor,pui antrenor fara coloana doar ptr a accepta ce faci tu...aduci doar ce jucatori iti plac tie...nu ce are echipa nevoie...FC Fcsb este abonata la locul 2 datorita tie...cu toate ca investeste cel mai mult in transferuri...nu este oarecum ciudat ca singurele performante din ultimul timp s-au obtinut cand tu si ilustrul scandalagiu MiMi ati fost la puscarie?Nu exista conspiratie impotriva FC Fcsb-ului...doar tu esti singurul care o saboteaza!

n_au
n_au  •  15 Iunie 2020, 07:56

E gata Fecesebe-aua. E doar o chestiune de timp.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează