FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR îşi arată colţii înainte de Inter: "Sîntem o echipă puternică"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 11:43

CFR Cluj este calificată în primăvara Europa League şi va juca în 16-imile competiţiei împotriva lui Inter Milano, pe 14 şi 21 februarie.

Chiar dacă Inter este angrenată în competiţiile interne, clujenii continuă meciurile amicale. Preşedintele Iuliu Mureşan este optimist înainte de "dubla" cu Inter din Europa League, mai ales după laudele venite din partea adversarilor din pregătiri:

"Echipa e mai organizată, stă mai bine în teren şi asta e foarte important. Sîntem o echipă puternică. Chiar am vorbit cu cei de la Rubin Kazan, inclusiv cu Arlauskis, cu antrenorul lor şi chiar ne-au complimentat că avem echipă puternică.

Jocul nostru e foarte consistent şi sîntem o echipă solidă", a spus Mureşan la dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
cfrclujole
cfrclujole  •  12 Februarie 2013, 21:09

Bafta CFR!

roadster1988
roadster1988  •  10 Februarie 2013, 12:33
Postat de vaalah pe 09 Februarie 2013, 12:33

Atat de puternici incat Europol a deschis o ancheta cu CFR in rolul principal . Se strange latul Arpi , deja si Europa si presa straina s-au lamurit cum stau lucrurile in Gruia .

se pare ca puscariabilul arpi a fugit in qatar ,intre aceasta si romania neexistand conventii de extradare si se va intoarce nu mai luni dupa amiaza daca nu se va da o sentinta de condamnare.sper ca iccj sa-i faca o surpriza interlopului si sa-l ia de la scara avionului.Un blatist ordinar

roadster1988
roadster1988  •  10 Februarie 2013, 12:22
Postat de dulcecalamaia pe 09 Februarie 2013, 15:40

aveti cu inter sansa porcului de craciun :)))) adica foarte apropiate de zero, doamne fereste de un accident de avion al italienilor sau ceva de genul, astfel ZERO sanse.

mai marlanule,,,,,,,,,,,,,,,tu ai gresit pagina.Nu crezi ca ar trebui sa scrii l;a liga 2?acolo unde blatistii vostri intaresc steaua in vederea meciului din retur.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close