FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ 1-1

CFR-iştii au înnebunit de furie » Cei de la «U» au lipit stickere "anti-CFR" în vestiar

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 11:37

Derby-ul dintre CFR şi U Cluj naşte întotdeauna rivalităţi nebănuite. Jucătorii "şepcilor roşii" s-au răzbunat pe vestiarul stadionului "Dr Constantin Rădulescu", într-un mod deloc elegant.

Ultima  aroganţă a jucătorilor Universităţii a fost să umple vestiarul oaspeţilor de la stadionul "Constantin Rădulescu" cu mesaje împotriva echipei din Gruia. Pe fiecare dulap folosit de jucătorii "şepcilor roşii" a fost lipit cîte un abţibild care înfăţişează un fan al Universităţii care urinează pe emblema CFR-ului.

Oficialii CFR-ului nu au gustat însă deloc gluma rivalilor şi au chemat presa pentru a face "inventarul" şi e posibil chiar să facă memoriu la comisiile Ligii.

Cadu "s-a răzbunat" pe uşa vestiarului arbitrilor
Căpitanul campioanei, portughezul Ricardo Cadu, a părăsit extrem de supărat terenul de joc la finalul meciului cu rivala din oraş. Nervos din cauza rezultatului de pe tabelă, 1-1, jucătorul lusitan s-a răzbunat pe uşa vestiarului arbitrilor, lovind-o cu piciorul de cîteva ori.

Meciul CFR - U Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, dar ambele goluri au fost marcate din poziţii neregulamentare. Golul campionilor a fost marcat după un offside nesemnalizat, în timp ce golul "şepcilor roşii" a fost validat deşi mingea nu trecuse de linia porţii.

Vezi FOTO mai jos din vestiar!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
mihnea80
mihnea80  •  16 Aprilie 2011, 14:53

arogante din astea se practica intre conducatorii de club, Gigi ii da ceva lui Borcea, Badea o bicicleta lui Copos etc. Parca nu trebuiau sa o faca, suprematia o demonstrezi strict pe teren. Penibil e Muresan de face memoriu la liga.

dinamuie
dinamuie  •  15 Aprilie 2011, 23:43

"U" Cluj,simbolul Ardealului,cine p00la mea e cfr cluj??? Au si ei vreo 15 ani adunati in Liga I de cand s-au infiintat si au inceput sa se creada vreo mare echipa...in scurt timp(maxim 2 ani) v-or ajunge exact in situatia Unirii Urziceni, bozzzgoreii !

londra_u_cluj
londra_u_cluj  •  15 Aprilie 2011, 18:06

DIN ECHIPA FARA ORAS ATI AJUNS STRAINI PE PROPRIUL STADION,SPER SA MAI PRINDETI 100 DE ANI SI LA BI-CENTENAR SA VA CANTE MAMARUTA. GENERATIA PLAYBACK-EMO-CHEKKY GIRLS A FACUT SENZATIE ,I-AM VAZUT SI PE CNN CA DOAR SI IN AMERICA AU FANI PANA SI PUTIN ARE FULAR CU CFR :))))))))))))))))))))))UNDE S ASTIA MA.............PE FORUM:)))))))))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează