FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CFR l-a convins pe Costin Lazăr să joace din vară în Gruia » Tot în vişiniu

CFR Cluj va fi a treia echipă din
cariera lui Costin Lazăr, după
Sportul (1999-2006) și Rapid
(2007-2011) Foto: Raed Krishan
CFR Cluj va fi a treia echipă din cariera lui Costin Lazăr, după Sportul (1999-2006) și Rapid (2007-2011) Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 23 mai 2011 09:30

După Maftei, fostul lider al vestiarului din Giuleşti a acceptat şi el oferta feroviarilor clujeni

CFR a reuşit să transfere 5 jucători din Portugalia, mijlocaşul stînga Camora (24 de ani, Naval) fiind ultimul pe listă. Totuşi, oficialii feroviari nu se opresc aici şi au anunţat ieri că vor să mai aducă şi un jucător din Liga 1. "Zilele următoare vom anunţa transferul unui jucător român", a declarat preşedintele Iuliu Mureşan, la prezentarea oficială a lui Jorge Costa.

Gazeta a aflat că şefii lui CFR au reuşit să-l convingă pe mijlocaşul Costin Lazăr (30 de ani) să semneze un contract valabil pe 3 sezoane. Lui Lazăr i-a expirat angajamentul cu Rapid şi în ciuda repetatelor insistenţe ale patronului George Copos, fostul căpitan al Giuleştiului nu a semnat prelungirea. CFR a reuşit să-i satisfacă pretenţiile financiare, oferindu-i un salariu stagional de 200.000 de euro şi o primă consistentă de instalare, pentru că a venit jucător liber de contract.

Şumudică a simţit înţelegerea
Costin Lazăr a intrat în dizgraţia fostului antrenor din Giuleşti, Marius Şumudică, care l-a bănuit că a semnat cu CFR încă de acum două luni. De altfel, Şumi nu l-a mai folosit pe Lazăr, el fiind reprimit în lot doar după intervenţia lui George Copos. "Am avut o discuţie cu el şi i-am spus că nu mă voi baza pe el pînă nu-şi va regla problemele cu Rapid. Poate are alte interese, o fi semnat cu altcineva. Cînd mai ai contract 40-50 de zile şi ţi se oferă o nouă înţelegere, iar tu refuzi, înseamnă că ai semnat cu altcineva, nu?", a spus Şumudică, la începutul lunii martie.


5 ani a jucat Costin Lazăr la Rapid, din 2006, cînd a fost transferat de la Sportul

227 meciuri a bifat Lazăr în prima ligă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
constantza
constantza  •  24 Mai 2011, 10:46

daca este adevarata stirea cfr a facut un transfer bun dar parerea mea este ca tot in sptele universitati va termina si sezonul urmator.

wollt_rider
wollt_rider  •  24 Mai 2011, 05:52
Postat de 46rossi pe 23 Mai 2011, 10:57

nici nu au vrut sa se califice. altele sunt planurile. pregatiti-va la anul sa vedeti un nou titlu in Ardeal. CFR REVINE !!!!

Asa am si eu impresia ..... prea liniste este pe acolo de ceva timp ... si cand este liniste pe acolo sigur pun ceva la cale :)) le urez bafta lor si tuturor echipelor din Ardeal salutari de la Sibiu

alessandro_skorpion
alessandro_skorpion  •  23 Mai 2011, 21:55

cred ca acesta a fost sfarsitul lui Lazar ca fotbalist! vetzi vedea ca nu va face nimik la cfr,locul lui erea la Rapid... Lazare,proasta alegere... vei vedea peste cv timp de ce! iar cfr-ul din cate observ,incet, incet va ajunge precum urziceniul...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează