FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR se întăreşte pentru sezonul viitor » Ardelenii au pus ochii pe un fundaş de mare perspectivă

Articol de GSP - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 19 mai 2014 21:14

CFR Cluj se va despărţi în această vară de toţi jucătorii cu salarii mari şi va aduce în locul acestora tineri de perspectivă, care pot accepta plafonul salarial stabilit de Arpad Paszkany. 

Pe lista ardelenilor se află fundaşul lui ACS Poli Timişoara, Claudiu Belu-Iordache. Fundaşul de 20 de ani s-ar încadra în cerinţele şefilor din Gruia.

Belu a strîns 20 de meciuri în acest sezon la ACS Poli şi a marcat un gol. A mai jucat în Liga 1 pentru Concordia Chiajna 23 de meciuri, reuşind să înscrie un gol.

Fundaşul are şi 5 selecţii la naţionala U21 a României. Pe lîngă faptul că ar fi ieftin, Belu mai are un atu. Este român, iar astfel CFR-ul ar mai face un pas pentru a se încadra în regulile anunţate de Gino Iorgulescu pentru sezonul viitor.

Este vorba despre propunerea ca 20% din valoarea drepturilor TV, adică 5,5 milioane de euro, să fie condiţionat de folosirea la fiecare meci din campionat a cel puţin 5 jucători români.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
cfrclujole
cfrclujole  •  22 Mai 2014, 14:52
Postat de tbone pe 20 Mai 2014, 09:30

ce perla, ce perspectiva, joaca de 1 an in liga 1 si e aproape retrogradat, cefura o ia pe urmele dinam7ului, sezonul viitor pun pariu ca anunta insolventa =)))

La ce pariuri pui sigur esti sarac ca inteligenta de care nu dispui...))) Sa vezi cand s-o sparge buboiul numit fc penalii regheblatisti.

daniaania
daniaania  •  20 Mai 2014, 12:03

cam aiurea..sincer,si jucatorii nostrii sunt buni,dar putini!!!

tbone
tbone  •  20 Mai 2014, 09:30

ce perla, ce perspectiva, joaca de 1 an in liga 1 si e aproape retrogradat, cefura o ia pe urmele dinam7ului, sezonul viitor pun pariu ca anunta insolventa =)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează