FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - CFR CLUJ 0-4

CFR visează la al treilea titlu din istorie: "Tot provincia va fi campioană" ;)

Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan vor al treilea titlu din istoria clubului CFR Cluj
Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan vor al treilea titlu din istoria clubului CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2011 16:28

Entuziasmaţi după victoria cu 4-0 de la Chiajna, clujenii de la CFR se văd campioni la finalul stagiunii. VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Sperăm să luăm titlul. Oricum, tot provincia va fi campioană, sînt sigur că aşa va fi. În ultimii ani, echipelor din Bucureşti, nu ştiu de ce, nu le-au ieşit planurile aşa cum ne-au ieşit nouă. Avem cel mai bun lot pe care l-am făcut, de cînd sînt preşedinte, de cînd am preluat echipa cu Arpad Paszkany, în 2002", a spus Iuliu Mureşan.

"Avem un alt meci săptămîna viitoare şi vrem victoria, apoi alte 3 puncte şi tot aşa pînă la sfîrşit, pentru că atunci vrem să fim pe primul loc", a spus şi Jorge Costa.

CFR Cluj a mai cîştigat titlul în 2008 şi 2010.

CFR a cîştigat la Chiajna cu 4-0, goluri Weldon, Sougou (2) şi Renan Garcia. În urma acestui rezultat, feroviarii clujeni au urcat pe locul 3, cel puţin pentru o zi. CFR poate fi întrecută în clasament de Universitatea Cluj, care evoluează pentru prima oară într-un meci oficial pe "Cluj Arena", de la ora 19:00, în compania formaţiei FC Braşov (DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
elsopotyi
elsopotyi  •  18 Octombrie 2011, 12:04

DIN PACATE CUM AM VAZUT MECIUL CU ECHIPA LUI PINALTI, DINAMO A CASTIGAT PRIN ASTISTAREA CELOR DIN NEAMT.MECIUL A FOST ARANJAT.ATATEA PASIVITATE, GRESELI NU AM VAZUT NUMAI IN COMEDI REGIZATE.DINAMO TREBUIE SA IA CANPIONATUL.ATENTIE CFR.CANIONATUL E DECIS DEJA, DAR JUCATI MAI DEPAERTE CU DECENTA.

cfrclujole
cfrclujole  •  17 Octombrie 2011, 16:12

Avem un lot foarte bun si din ce in ce mai omogen! Cu siguranta se poate realiza obiectivul numit "titlu"! Forta CFR!

elsopotyi
elsopotyi  •  17 Octombrie 2011, 12:02

SPER CA SCUNPA MEA DE ECHIPA CFR, SA NU AIBE SINCOPE, GEN PETOLUL, SI ARBITRAJ DREPT PEDEAPSA CA VISAEZA LA TITLU.IN FOND E DREPTUL FIECAAREI ECHIPE CHIAR DE E CONDUS DE PASKANYI.BRAVO CFR, BRAVO CONDUCERE.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează