FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chiajna invită Steaua la negocieri: "Niţă e al nostru pînă în vară, dar ne putem înţelege"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 21:55

Petre Marin, managerul celor de la Concordia Chiajna, a vorbit despre posibilia mutare a lui Florin Niţă la Steaua.

Portarul de 25 de ani al ilfovenilor intră în ultimele 6 luni de contract, iar "roş-albaştrii" îl pot achiziţiona gratis. Chiajna aşteaptă însă oferte pentru ca jucătorul să plece chiar din această iarnă, iar Petre Marin îşi invită fosta echipă la negocieri.

"Este jucătorul nostru în continuare, chiar dacă am auzit că Steaua l-a cumpărat. Noi nu am primit nici o ofertă, nici o discuţie pe tema asta. Aşteptăm să vedem ce se va întîmpla. M-aş bucura pentru el dacă ar ajunge la Steaua. Ştiu ce înseamnă Steaua pentru el, acolo şi-a facut junioratul, dar mai are contract cu noi pînă în vară.

Citeşte şi: Florin Niţă e umilit zilnic la Chiajna: "Trăieşte un coşmar după ce-a semnat cu Steaua!"

Ar fi bine ca echipele să se înţeleagă şi sa meargă chiar de acum din iarnă. Atîta timp cât este dorit acolo şi a demonstrat că este un portar foarte bun, de ce nu? Are concurenţă, pe Tătăruşanu, Stanca şi vă daţi seama că antrenorul va decide cine va fi în formă şi cine va apăra"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
doc888
doc888  •  20 Decembrie 2012, 00:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu e nici o ura... pur si simplu sunt niste nesimtiti care pierd niste bani. Bani negri, ai lor... ca doar nu s-or fi suparat aia ca pierde clubul niste bani...

andy_2008
andy_2008  •  20 Decembrie 2012, 00:51

da le tata gigi de un covrig si ia l din iarna pe baiat.

andystar
andystar  •  19 Decembrie 2012, 23:11

Sa-l transfere acum in locul petardei de Stanca ,poate usor usor prinde si postul de titular atunci cand tata o s-o comita din nou !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează