FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CFR 0-1

Emil Săndoi s-a săturat de greșelile arbitrilor: „Toate astea se întâmplă unde nu e VAR, de ce nu se pune un televizor la marginea terenului?” » Mesaj pentru Costache

Emil Săndoi
Foto: Imago
Emil Săndoi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 10:42 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 11:13

Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul Chindiei, continuă să acuze arbitrajele din Liga 1 după ce echipa sa a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, într-un meci în care târgoviștenii au fost dezavantajați.

Săndoi l-a „urecheat” pe Valentin Costache pentru declarația de la finalul jocului, în care fotbalistul nu recunoaște că la faza golului clujenilor, mingea l-a atins în mână.

CHINDIA - CFR CLUJ. „Centralul” Radu Petrescu nu i-a rămas dator campioanei » După ce inițial i-a refuzat un penalty, s-a revanșat câteva minute mai târziu
CHINDIA - CFR CLUJ
CHINDIA - CFR CLUJ. „Centralul” Radu Petrescu nu i-a rămas dator campioanei » După ce inițial i-a refuzat un penalty, s-a revanșat câteva minute mai târziu

„Mai puțin importantă declarația lui Costache. E normal să-și apere interesul clubului, cu toate că dacă vă aduceți aminte, la un meci din campionatul trecut, tot cu CFR, Pițian de la noi l-a șters mingea pe mână și a recunoscut. Omul a recunoscut. A zis «Da, domnule, m-a șters. Asta e situația». 

Eu mereu jucătorilor mei le-am spus ca în careu să nu cerșim lovituri de la 11 metri, comportamentul pe care îl avem față de cavalerii fluierului să fie unul decent și atunci când protestăm să o facem cu mâinile la spate, să vorbim civilizat”, a declarat Săndoi.

Emil Săndoi: „De ce nu se pune un televizor la marginea terenului?”

Antrenorul Chindiei este de acord cu Mihai Stoica, care propusese ca până la implementarea VAR, în Liga 1 să se pună niște televizoare la marginea terenului, unde arbitrii să poată vedea reluările și să corecteze greșelile.

„Se vorbea la un moment dat de Florea că cerșea mereu penalty-uri când intra în careu. Toate astea se întâmplă unde nu e VAR, pentru că dacă ar cerși cu VAR, ar lua cartonaș galben. Se ia decizia corectă, așa suntem noi românii. Trebuie să lăsăm loc de interpretări. 

Am spus de două luni, nu știu dacă nu a spus-o Mihai Stoica înainte sau după mine, de ce nu se pune un televizor la marginea terenului? Stăm 30 de secunde în plus, să se ia decizia corectă”, a mai precizat Săndoi.

Nu-mi vine să mă mai uit la meciurile din campionatul nostru. Sunt atât de dezamăgit de ce se întâmplă la noi, nici pe vremea când eram jucător nu am fost așa dezamăgit, nici când am pierdut Cupa României.

- Emil Săndoi, antrenor Chindia

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica, nervos după Chindia - CFR 0-1: „Viciere de rezultat! Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Radu Petrescu trebuia exclus din arbitraj”

Daniel Pancu, dezamăgit de jocul Rapidului: „Văd un regres. Lucrul ăsta ar trebui să-i pună pe gânduri”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
911069572601493
Calin Ioan  •  05 Decembrie 2021, 18:24

Daca aveai VAR mai luai 2 goluri, mai bine taci si uita-te la echipa ta.

demolarii
demolarii  •  05 Decembrie 2021, 14:58

Sa mai aiba un pic răbdare, până una dintre țările care au VAR, vor înlocui tehnologia și pe cea veche o vor da. LPF și FRF nu sunt în stare să organizeze serios ceva. Fug amândouă de responsabilitati.....

cornelcc
cornelcc  •  05 Decembrie 2021, 13:56
Postat de vasileroaita pe 05 Decembrie 2021, 12:45

Costache a fost corect! A spus clar ca nu a simtit atingerea mingii, dar si daca ar fi simtit-o, nuy ar fi recunoscut!!! De ce atitudinea lui este blamata si atitudinea lui Cretu sau Keseru, de la FCSB (am fost smecheri!) este laudata?!

Pai este exact ca in situatia ta, vasluiene: bei zilnic spirtul Mona, dar cand recunosti, esti laudat! Daca “tragi” Mona dar te lauzi ca bei palinca, toata lumea te-njura, ca stie ca minti! Apropo, ce-ai “fumat” azi dde pui astfel de-ntrebari?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează