FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CLINCENI

CHINDIA - CLINCENI 2-5 // VIDEO Spectacol cu 7 goluri în duelul nou-promovatelor! George Merloi, hat-trick de senzație pentru ilfoveni

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 17:50 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 11:23

Chindia Târgoviște a pierdut drastic în fața Academica Clinceni, scor 2-5, în duelul nou-promovatelor din Liga 1. Ilfovenii au făcut cel mai bun meci al sezonului și au înscris pentru prima oară de 5 ori în Liga 1, cu puștiul George Merloi în zi de grație.

Nu tot ce începe bine se și termină bine! Cum nu tot ce începe prost se termină prost! Chindia a pornit meciul de la 1-0 și a terminat în genunchi, Viorel Moldovan bucurându-se că a scăpat doar cu 2-5. 

Clinceniul și-a oferit o victorie remarcabilă după goluri de aplaudat. Apropo, vă aduceți aminte de declarația fostului internațional de acum două săptămâni? 

„De dacii liberi ați auzit? Eu vin din nord, sunt costoboc. Costobocii erau considerați spaima împăratului Marcus Aurelius. Eu îmi îmbrățișez soția, copiii, pun șaua pe cal, iau arma și mă duc la luptă”. Cam asta a făcut Clinceniul cu Chindia, aseară. I-a costobocit pe Vio și pe ai lui.

Merloi (20 de ani) a fost fulminant. Probabil, Gigi Becali regretă acum că puștiul n-a rămas în curtea clubului său. A făcut tot ceea ce a vrut pe teren. Și Buziuc, și Vojtus i-au ținut isonul. Chiar dacă apărarea a mai avut momente de amorțeală, Clinceniul nu s-a clătinat și s-a impus lejer. Iar Academica a făcut rocada cu Chindia în subsolul clasamentului.

Academica Clinceni acumulează 18 puncte și urcă pe locul 11 în Liga 1, făcând schimb de locuri chiar cu victima de azi, Chindia.  

CHINDIA - CLINCENI 2-5

Echipele de start

Chindia Târgoviște: Moldovan - Martac, Benga, Leca, Negrea - Rață, Novac, Bic, Dumiter - Florea, Cherchez 
Rezerve: Aioani, Pițian, Dudea, Neciu, Mihai, Burlacu, Neguț
Antrenor: Viorel Moldovan

Academica Clinceni: Vâlceanu - Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Pârvulescu - Cebotaru, Merloi, Șut, Deretti, Buziuc - Vojtus 
Rezerve: R. Ion, C. Dumitru, Achim, Nsiah, Răuță, Dobrescu, Ureche
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: "Ilie Oană" (Ploiești)
Arbitru: Lucian Rusandu / A1: Alexandru Vodă / A2: Adrian Popescu / Observator: Adrian Vidan

VEZI ȘI

VOLUNTARI - FCSB // VIDEO+FOTO E OFICIAL! Partida a fost amânată din cauza vremii » Când s-ar putea juca

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
lukdan
lukdan  •  01 Decembrie 2019, 20:08
Postat de Zi Bobby pe 01 Decembrie 2019, 18:26

cine e portarul Moldovan? e fiul antrenorului ?! pai de ce n a aparat Aioani care e titular la nationala U21? Dle Lukdan ,Florea a fost campion cu Astra ,Burlacu e o speranta a Craiovei(e imprumutat la Chindia)Negut ,din cate stiu eu e dambovitean.Sunt valorosi dar se pare ca au cazut la capitolul incredere.Viorel Moldovan s-a hazardat sa declare ca are echipa de playoff! de atunci au pierdut pe linie.Daca aveau propriul stadion era altceva dar sa joace mereu in deplasare,e greu.

Hai sa fim obiectivi... Cate jocuri a fost folosit Florea la Astra? Negut este bunicel 1-2 meciuri pe sezon. El traieste de la meciul tur cu Snagovul cand a marcat 3 goluri. Dumitrascu nu-l mentionasem.. jucator f slab! Aioani despre ce titular vb la U21? Daca nu da niste clatite de zici ca apar eu mai bn ca el. Judet sarac, oras sarac.. nu poate sa mentina echipa in liga 1.

lukdan
lukdan  •  01 Decembrie 2019, 19:58
Postat de Zi Bobby pe 01 Decembrie 2019, 18:28

lukdane, Croitoru e de judet,nu de liga 1.La Nucet e bun Croitoru,nu la Chindia !

Da... Cum spui tu! Totusi Croitoru este cel mai bun din DB la ora asta. Pe Moldovan il invata meserie la orice ora. Costobocul stie decat hei-rup.. Nu se mai práctica nici la liga 3!Daca tot retrogradeaza macar sa o faca cu localnici nostri... buni, rai asta este.

1900144626740004
Zi Bobby  •  01 Decembrie 2019, 18:28

lukdane, Croitoru e de judet,nu de liga 1.La Nucet e bun Croitoru,nu la Chindia !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează