FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CSU CRAIOVA 0-1

VIDEO Chindia - CSU Craiova 0-1 » Laurențiu Reghecampf îi suflă în ceafă lui Petrescu, după a 4-a victorie consecutivă! Clasamentul ACUM

Chindia Târgoviște - CS Universitatea Craiova, în etapa #13, live
Chindia Târgoviște - CS Universitatea Craiova, în etapa #13, live

Articol de - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 22:22 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 22:24

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 1-0, și urcă pentru moment pe locul secund în Liga 1.

Programul complet al etapei #13 din Liga 1

Reghecampf a pregătit o echipă ca o rețetă grozavă imposibil de gătit. Mijlocul Roguljici-Nistor-Houri e cel mai tehnic din campionat, teoretic. Teoretic, Universitatea ar trebui să domine clar, să păstreze mingea și să forțeze necontenit. Tot teoretic, Chindiei ar trebui să-i fie greu de tot să reziste cu o formulă încropită, cârpită, o adunătură în care Săndoi folosește fundași laterali ca extreme și mijlocași defensivi ca fundași centrali.

Practic, Craiova pasează ca și acum ar avea de bifat vreun contor, oltenii mută mingea din apărare pe dreapta și apoi pe stânga, după care o întorc între ei. Arbitrul Petrescu inventează un penalty pe care îl ratează Nistor, scurtătura către gol e anulată.

CS Universitatea Craiova, victorie în deplasarea cu Chindia Târgoviște

Oaspeții chiar conduc frumos mingea, doar că ei par să fie foarte tehnici în momentele în care târgoviștenii nu țin să-i atace. Chindia rămâne în terenul ei și asistă la o construire a unor atacuri exagerat de sofisticate, fiecare acțiune trece balonul pe la toți oamenii lui Reghecampf. Joaca de-a Manchester City nu îi încurcă pe dâmbovițeni, ei nu au nici o problemă să fie dominați, acceptă jocul și așteaptă atacurile la marginea careului pe care-l protejează Căbuz.

Reghecampf forțează cu al doilea atacant, Markovic, după care își reechilibrează echipa, dispare Koljici, golgeterul imaginat, și rămân în față Ivan și Markovici. Ivan e un caz al campionatului, un fotbalist extraordinar care nu are post, nu este eficient, nu realizează decât rar ceva concret.

Ivan rămâne, chiar și așa, un jucător dintre cei mai talentați și mai promițători din toată competiția și inventează un gol dintr-o fază chinuită, un asediu lipsit de vreun talent clar. Așa cum este și Universitatea Craiova. Care are noroc fiindcă Matiș nimerește bara. Echipa e ofensivă, ambițioasă, ar avea niște calități, doar că-i lipsește, parcă, o aură de campioană. Și-o poate crea singură? 

CS Universitatea Craiova, pe locul secund în Liga 1

CS Universitatea Craiova ajunge la 4 victorii consecutive, toate fără gol primit, și urcă provizoriu pe locul secund. Are 25 de puncte, 5 sub campioana CFR Cluj. Chindia nu a mai câștigat de 5 meciuri, dar rămâne într-o zonă sigură, pe locul 10, cu 14 puncte.

Chindia Târgoviște - CS Universitatea Craiova 0-1

Chindia - CS Universitatea Craiova: echipele de start

CHINDIA: Căbuz - Căpușă, Celea, Al. Iacob, Martac - Neguț, Dulca, Popadiuc, Corbu - M. Șerban - D. Florea
REZERVE: D. Moldovan, Jipa, Atanase, A. Șerban, Roumpoulakou, Matiș, G. Stancu, Ad. Stoian
ANTRENOR: Emil Săndoi

CSU CRAIOVA: Pigliacelli - Căpățînă, Găman, Screciu, Bancu - Roguljic, Nistor, Houri - Cîmpanu, Koljic, Ivan
REZERVE: Lazar, Vătăjelu, M. Constantin, Bălașa, Baiaram, Markovic, Fedele, Al. Crețu, Gustavo
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa)

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica, noi precizări despre situația de la FCSB: „E dramatic! Avem 23 de cazuri. Nu mai avem jucători să punem pe listă”

Dănuț Lupu știe care poate fi atuul lui Dinamo în derby-ul cu Rapid: „Nu putem să-i punem pe picior de egalitate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
1720140831409543
Cosmin Popa  •  23 Octombrie 2021, 19:10
Postat de george.br pe 23 Octombrie 2021, 13:50

Dar de unde stii bai, Pamparache, ca nici noi nu ne-am fi dezis? Mai, ghicitorule, mai!:))) ***

Georgeeeeee de luni gata mergi la servici da???!!!!! Ajunge ai stat destul la pensia amărâta a părinților....

george.br
george.br  •  23 Octombrie 2021, 13:50
Postat de pamparam21 pe 23 Octombrie 2021, 00:36

Aia nu e vina suporterilor mă. Doar nu se vor dezice de echipa că a fost băgata de FRF in L2, cum nici unii din voi nu s-ar fi dezis de echipa lui daca se întâmpla asta. Rapidiști sau ploieșteni, tot langa echipa erau. Cum nu vad că se dezic nici suporterii ale căror echipe sunt sponsorizate de primării sau de PSD direct prin primărie de sector. Hai mai ușor cu ipocrizia

Dar de unde stii bai, Pamparache, ca nici noi nu ne-am fi dezis? Mai, ghicitorule, mai!:))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  23 Octombrie 2021, 13:47
Postat de pittt pe 23 Octombrie 2021, 10:32

Tu de ce stai pe lângă gardul CSU? Vrei să vezi cum arată o echipă adevărată? Te-ai săturat de mizeria lui Mititelu, falimentache?

:))) Care ma, tristule, "echipa adevarata"?? Clona ma???:))))

Vezi toate comentariile (86)
Comentează