FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 / Adi Popa nu crede în FCSB: „Titlul? NU! Cupa României e cel mai realist obiectiv”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 10:23

Adi Popa (31 de ani) a dat o centrare de gol la meciul câștigat de FCSB aseară împotriva Chindiei Târgoviște, scor 2-1, însă nu crede că echipa sa mai poate câștiga campionatul, fiind la 9 puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

„Să spunem că vrem titlul, ne dorim, dar este destul de greu. Diferenţa este destul de mare, am pierdut foarte multe puncte. Trofeul cel mai realist pentru noi este Cupa.

Noi jucătorii credem în noi, ştim că suntem jucători cu valoare, avem un lot foarte valoros, dar nu depinde numai de noi", a declarat Adi Popa, potrivit TV Telekom Sport.

FCSB va juca în optimile de finală ale Cupei României cu Universitatea Cluj, pe 29 octombrie, de la ora 21:00, pe Cluj Arena.

„La cum eram după primele etape, putem să spunem că suntem campioni. Glumesc. Ne-am apropiat, suntem acolo. Cu siguranţă vom prinde play-off-ul” 
- Florin Tănase 

3 titluria câștigat Adi Popa cu FCSB (2012-2013, 2013-2014 și 2014-2015)

Vezi și:

CHINDIA - FCSB 1-2 // Adi Popa, „săgeți” către Bogdan Vintilă: „E frustrant să lustruiești banca. Nu la asta m-am așteptat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  21 Octombrie 2019, 11:55

Adi Popa a riscat opinand astfel. Becali si restul "parohilor" din managementul echipei il vor pune pe 'coji de nuci'.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close