FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 VIDEO Bogdan Planic, mesaj pentru conducere: „Nimeni nu mi-a propus prelungirea, sper să mai joc până la vară”

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2019 00:00

Fundașul Bogdan Planic a vorbit la finalul victoriei cu Chindia, 2-1, despre contractul său, pe care clubul nu l-a prelungit până acum, deși sârbul în vârstă de 27 de ani este văzut drept un jucător vital pentru roș-albaștri. 

În intervenția sa, Bogdan Planic a dezvăluit că nimeni de la FCSB nu i-a propus prelungirea contractului, scadent pe 30 iunie 2020.

„Nu mă gândesc la contractul meu, mai am aproape un an de contract cu FCSB. Sper că voi rămâne aici până la vară. Nimeni din partea clubului nu mi-a oferit încă prelungirea”, a spus sârbul de 27 de ani. 

Dacă Planic mai este ignorat o lună, jucătorul poate semna cu orice echipă, gratis, și poate pleca fără piedici în vară de la FCSB. 

Pe post de fundaș central, FCSB îi mai are în lot pe Iulian Cristea, Chorbadzhiyski și posibili Soiledis și Lucian Filip, ambii reprofilați de antrenorii de pe banca echipei. 

15.000 de eurocâștigă lunar Planic la FCSB. Fotbalistul e cotat la 2.3 milioane de euro de transfermarkt.de

A atacat arbitrajul lui Coza

Fundașul nu s-a ferit să conteste greșelile de arbitraj făcute de arbitrul Ionuț Coza în partida contra Chindiei, câștigată de roș-albaștri cu 2-1

„Centralul” nu a văzut hențul de la golul gazdelor și nu a dictat un penalty pentru echipa lui Bogdan Vintilă, fapt care l-a nemulțimit pe Planic: Nu trebuia să se acorde acel gol, dar am jucat împotriva multor lucruri astăzi. Sunt mândru de echipa mea”, a punctat Planic.  

„Aveam probleme, a trebuit să acceptăm ideile lui Vintilă”

Planic a lăudat și îmbunătățirile din jocul FCSB-ului după venirea pe bancă a lui Bogdan Vintilă: 

„A venit cu propriile idei. Știam că avem probleme mari și a trebuit să acceptăm ideile lui. A ieșit foarte bine până la urmă. Avem rezultate bune cu Vintilă și sperăm să continuăm tot așa. Suntem fericiți că suntem aproape de play-off. Dacă vom juca în continuare așa, nu vom avea probleme cu calificarea în play-off”.

Vezi și: 

CHINDIA - FCSB 1-2 // Adi Popa, „săgeți” către Bogdan Vintilă: „E frustrant să lustruiești banca. Nu la asta m-am așteptat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
7manuel
7manuel  •  21 Octombrie 2019, 10:08

@blatistu49 ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  21 Octombrie 2019, 09:14

*** de Campionat cu infractori in conducere iata ca in revenire de forma turma numita FCSB din 5 meciuri 4 blaturi in mare fevenire de forma nu i nimic peste 2 ani jucati in Intertoto si Cupa Balcanica cu albanezi kosovari si machedoni

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai_bn
mihai_bn  •  21 Octombrie 2019, 08:13

Planic e antamat deja de CFR! Ghiciți cine l-a îndrumat către CFR: *** Sztojka, "prietenul" lui Giginho:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează