FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 // Viorel Moldovan își ceartă jucători: „I-am respectat prea mult! Trebuie să ai personalitate când joci cu FCSB”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 22:46

Viorel Moldovan, tehnicianul Chindiei Târgoviște, nu și-a putut masca supărarea față de propria echipă după înfrângerea suferită pe teren propriu contra FCSB-ului, 1-2. 

„Am fost prea limitați în exprimare. Am suferit destul de mult, iar atunci când aveam mingea nu am reușit să construim și să facem ce ne-am propus. Cred că am fost destul de timorați și n-am avut personalitate în joc pentru a obține un rezultat pozitiv.

Am întâlnit o echipă bună, pe care am respectat-o prea mult. Nu meritam mai mult de la acest joc, dar mergem înainte, n-avem ce să facem. M-a dezamăgit jocul echipei mele. Când joci contra FCSB-ului, trebuie să ai personalitate și să oferi mai multe lucruri. A fost o presiune foarte mare pe băieți și n-am reușit să gestionăm acest lucru. Sper să revenim mai puternici în meciul următor

Cei de la FCSB au meritat victoria, vreau să-i felicit! Noi n-am reușit să obținem un rezultat motiv din cauza mai multor motive, dar trebuie să ne ridicăm și să mergem mai departe”, a declarat Viorel Moldovan, la Look Sport. 

„E o seară mai tristă pentru noi. Am început destul de ok, am dat acel gol, dar nu pot să îmi explic de ce am dat pasul înapoi. De ce să nu recunosc, ne-au fost superiori în această seară. Ne-am propus un obiectiv mai îndrăzneț și să devenim o echipă mai pragmatică, să știm ce vrem de la joc. De aceea nu îmi explic ce s-a întâmplat în această seară. 

Nu am mai avut o așa atmosferă la Târgoviște de când se urca lumea pe Turnul Chindiei. După ce am marcat, ei au venit ca un tăvălug peste noi. Pe final s-a jucat cu Sabia lui Damocles deasupra capului” - Daniel Florea, autorul golului Chindiei

Urmărește AICI toate detaliile de la Chindia - FCSB!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
121768505301491
Costel Bastea  •  20 Octombrie 2019, 23:31

Sa vezi cand vei juca cu steaua (mercenara ) ce scor va fi . Atunci cred ca vei suferii ma cap patrat .Esti un antrenor de duzina , un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează