FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 1-0

„Nu cred că jucătorii de la FCSB au nevoie să fie biciuiţi de Edi” » Adversarii roș-albaștrilor și-au făcut calculele: „Încercăm să profităm”

FCSB nu-l va avea pe bancă pe Edi Iordănescu la partida cu CS Mioveni / foto: GSP +19   FOTO
FCSB nu-l va avea pe bancă pe Edi Iordănescu la partida cu CS Mioveni / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2021 14:59 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 16:28

Alexandru Pelici (47 de ani), antrenorul celor de la CS Mioveni, crede că absența lui Edi Iordănescu de pe banca FCSB-ului nu va cântări prea mult în economia partidei de sâmbătă seara.

  • FCSB - CS Mioveni se joacă sâmbătă, de la 20:30, la Buzău, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, TV Telekom Sport și Digi Sport.

FCSB joacă sâmbătă, de la 20:30, cu CS Mioveni, dar echipa nu va fi condusă de pe bancă de Edi Iordănescu, care are COVID-19. Alexandru Pelici, tehnicianul adversarei roș-albaștrilor, a vorbit despre șansele echipei în partida de la Buzău.

Alexandru Pelici: „Nu cred că jucătorii de la FCSB au nevoie să fie biciuiţi de pe margine”

„Îi doresc multă sănătate lui Edward Iordănescu, să revină cât mai repede, pentru că e clar că orice echipă are nevoie de antrenor lângă ea. 

Din acest punct de vedere, poate fi un avantaj pentru noi că antrenorul principal nu va fi lângă echipă. Dar acest avantaj este doar din punctul de vedere al anumitor faze de joc pe care antrenorul putea să le observe şi să le transmită imediat în teren.E clar că e mult mai greu să le observi din tribună sau de acasă.

În altă ordine de idei, nu cred că jucătorii FCSB au nevoie să fie biciuiţi de pe margine, cred că sunt profesionişti, ştiu ce şi-au propus, îşi doresc să recupereze din punctele pierdute la începutul campionatului şi e clar că vor intra cu gândul la victorie. Suntem conştienţi de acest lucru. E clar că plecăm cu şansa a doua, dar ea există şi încercăm să profităm de ea”, a spus Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, într-o conferință de presă. 

COVID-19, inamicul #1 la FCSB » Din cauza infectărilor, roș-albaștrii riscă să se îndepărteze de titlu
FCSB
COVID-19, inamicul #1 la FCSB » Din cauza infectărilor, roș-albaștrii riscă să se îndepărteze de titlu

Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu Mioveni 

FCSB este afectată serios de pandemia de Coronavirus. Edi Iordănescu, mai mulți colaboratori din staff, dar și 4 jucători sunt pozitivi și nu vor fi alături de echipă la Buzău.

+15 FOTO

Fără Edi Iordănescu și fără cei din staff-ul său, pe banca FCSB va sta Mihai Pintilii, care nu e pozitiv. El va conduce echipa ca „principal”, mai ales că el a făcut parte din staff-ul tehnic în ultimii ani. Nu are licența PRO, iar regulamentul îi interzice să dea indicații în timpul celor 90 de minute, însă fostul „închizător” va încălca legea și își va asuma amenda și suspendarea.

GSP.ro a scris la finalul săptămânii trecute că Mihai Pintilii a mai fost secund doar cu numele de la venirea lui Edi Iordănescu. În acte delegat, Pintilii va reveni pe bancă - acolo de unde a dispărut în ultima vreme - în această conjunctură de criză.

FRF va putea să ofere permisiunea unei alte persoane din interiorul clubului FCSB, de la celelalte echipe sau de la Academie, să ia loc pe bancă și să ajute echipa, considerând că e un caz de forță majoră.

VIDEO Toate informațiile înainte de FCSB - CS Mioveni

Citește și alte știri de actualitate:

Veste bună pentru FCSB! Peluza Nord anunță că rămâne alături de echipă, în ciuda restricțiilor provocate de pandemie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează