FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 1-2

CHINDIA - FCSB 1-2 // Mai slab, mai rapid, mai puternic! Harlem Gnohere a slăbit și a redevenit principalul pericol din atacul lui Vintilă: „Le răspund criticilor pe teren”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 22:16

CHINDIA - FCSB 1-2 // Amenințat în repetate rânduri că va avea de suferit din cauza kilogramelor în plus, Harlem Gnohere a părut mult mai fit la duelul din această seară contra Chindiei Târgoviște, în care a reușit golul victoriei din minutul 57.  

Mai tot sezonul, „Bizonul” s-a confruntat cu probleme de greutate. Scos din lot, amenințat de Becali și ajuns la un moment dat rezervă, Gnohere pare că a depus eforturi considerabile pentru a scăpa de nedoritul statut.  

Duminică seara, în meciul contra Chindiei, microbiștii au putut privi o altă versiune a golgeterului FCSB-ului din ultimele sezoane. Mult mai implicat în joc, disponibil să alerge și să facă sacrificii în sarcina echipei, francezul a fost integralist și a bifat golul din minutul 57.  

Gnohere avea aproape 100 de kilograme la începutul lunii septembrie. Din informațiile GSP.ro, greutatea optimă acestuia e 91-92 de kilograme, cifră de care francezul pare că se apropie. 

„Nu contează criticile aduse greutăţii mele, important este că echipa a câştigat. Celor care mă consideră supraponderal le-am răspuns pe teren” - Harlem Gnohere, după meci

Urmărește AICI toate detaliile de la Chindia - FCSB!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
pote
pote  •  21 Octombrie 2019, 09:37

bine ,baaa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează