FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO 3-2

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2 // Dan Nistor și-a DEMOLAT colegii: „E inadmisibil ce au făcut! Chindia trebuia să ne dea 5-6 goluri. M-am simțit ca ultimul om”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 21:51

Dan Nistor, 31 de ani, căpitanul lui Dinamo, a revenit pe terenul la meciul contra Chindiei, pierdut de echipa sa cu 2-3 (Montini '54, Nistor '82 / Neguț '19, Leca '45+3, Cherchez '65 pen.).

Mijlocașul a înscris golul de 2-3, iar la final și-a criticat într-o manieră extrem de dură colegii. 

„Cred că scorul este mincinos, trebuia să fie un scor mult mai mare pentru adversarii noștri! M-am simțit ca ultimul om, m-am simțit ca atunci când eram la Târgu Jiu, când eram copil și mă alergau ăștia mari prin parcuri.

Ce pot să mai spun de arbitraj când Chindia ne-a dat cu terenul în cap, trebuia să ne dea 5-6 goluri! Cred că nu realizăm la ce echipă suntem, e incredibil ce se întâmplă. Degeaba facem lucruri bune la antrenamente, dacă în ziua meciului ne batem joc.

Chair alaltăieri noul antrenor ne-a spus că adversarii noștri sunt periculoși la fazele fixe. Din păcate, nu s-au respectat aceste lucruri, nu s-a făcut marcaj. E inadmisibil! Când antrenorul spune să faci marcaj și tu nu faci, e clar că problema e la tine!

Trebuie să ne revenim, se duc etapele, iar noi ne ducem tot mai jos. Sincer, nu mă așteptam la așa ceva. Vom fi criticați, toată lumea ne va face varză”, a declarat Dan Nistor, la Look Sport.

Vezi și: 

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO 3-2 // VIDEO+FOTO Uhrin n-a schimbat nimic! Roș-albii pierd contra Chindiei și revin pe ULTIMUL LOC 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (20)
dvd1
dvd1  •  17 August 2019, 12:13
Postat de lapusneanul pe 17 August 2019, 07:51

de prost ce esti nici nu stii cand se termina acest campionat...:)

prost esti tu, mai esti si cioflingar pe deasupra. sa nu mai comentezi in viata ta despre ce scriu, ai bagat la cap? Prostule

florin.top
florin.top  •  17 August 2019, 11:29

Voi cei care l criticati pe Nistor,nu ganditi absolut deloc,e primul lui meci in care joaca de cand a inceput campionatul si culmea....mai si inscrie. Domnule Adrian Constantin Sendroiu,dc crezi ca a jucat teatru in fata presei? El si a criticat pe buna dreptate coechipierii,fara teatru,asa cum trebuie sa o faca orice capitan,era teatru daca i lauda si acuza arbitrajul,sau vremea,sau orice altceva decat pe acesti pseudo jucatori care fac parte acum din lotul echipei. Respect Nistor

dobrinibamus
dobrinibamus  •  17 August 2019, 10:20

Dimano pe ultuuuul loc !! Un vis realizat !! ha ha ha !!! Tzara este in bucurie !! Nu o sa jucati cu Rapid .... ei in drum spre A ... voi in drum spre B !!! Bbbbbbb-uuuuuuuu !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close