FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - GAZ METAN

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-1 » Gafa tragicomică a lui Aioani i-a răpit Chindiei două puncte! Clasamentul actualizat

Aioani, în Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș
Aioani, în Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 00:05 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 11:51

Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș au remizat la Buzău, scor 1-1, la finalul unui meci marcat de două erori imense. Autorii acestora au fost Răzvan Horj (25 de ani), de la oaspeți, și Marian Aioani (21), portarul gazdelor.

Programul complet din play-out

Prima repriză a meciului de la Buzău a fost una lipsită de spectacol. În minutul 28, gazdele au cerut penalty după un duel între Neguț și Horj, dar jucătorul de atac al Chindiei a primit cartonașul galben, după ce Lucian Rusandu a considerat, corect, că a simulat.

Prima parte a adus o singură fază periculoasă de poartă, în minutul 45+1, când dâmbovițenii au avut o dublă-ocazie. Florea s-a aflat de două ori în posesia balonului în careul advers, dar de fiecare dată șuturile sale au fost blocate de fundașii Gazului.

Echipa lui Emil Săndoi a început mai bine al doilea act, iar Lucian Rusandu s-a văzut nevoit să arate spre punctul cu var în minutul 50, după o intervenție neglijentă a lui Horj. Fundașul Gazului a încercat să blocheze centrarea lui Neguț, dar l-a doborât pe acesta după ce și-a pierdut echilibrul. Daniel Popa a transformat penalty-ul fără emoții.

Gazul a testat poarta lui Marian Aioani ulterior prin Ze Manuel, dar șutul atacantului a fost moale. Chindia a fost la un pas să facă 2-0 în minutul 67, dar Pleșca a reținut șutul lui Rață, amortizat de Butean.

Egalare după o gafă uriașă a lui Aioani

În minutul 73, Marian Aioani, portarul Chindiei, a ratat o degajare de la marginea propriului careu. Portarul în vârstă de 21 de ani a luftat și doar a „bărbierit” balonul. Mingea a ajuns la picioarele lui Ricardo Valente. Iar atacantul Gazului nu a iertat. A preluat, l-a evitat pe Aioani și a trimis mingea în plasă, pentru 1-1.

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-1 » Gafa tragicomică a lui Aioani i-a răpit Chindiei două puncte! Clasamentul actualizat

Cu câteva minute în urmă, Aioani ceruse sprijin medical, acuzând durere la coapsa dreaptă. Portarul Chindiei a fost bandajat și a fost lăsat să continue meciul, decizie ce i-a costat pe dâmbovițeni. Săndoi l-a înlocuit la 3 minute după golul încasat, din cauza durerilor pe care portarul le acuza în continuare.

Viitorul sună rău: România U21 are doi „comisari”

A fost o etapă nefastă pentru primii doi portari ai „naționalei” U21. Marian Aioani e rezerva lui Vlad la lot. Greșeala de azi vine la 24 de ore după eroarea comisă de goalkeeper-ul roș-albastru în FCSB - CFR Cluj 1-1.

VIDEO cu faza

Clasament play-out Liga 1: Chindia este lider

Până la final nu s-a mai înscris, iar Chindia ajunge la 34 de puncte, salvându-se matematic de la retrogradare. Echipa din Mediaș, în schimb, are 26 de puncte și ocupă locul 3 în play-out. 

FINAL. Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-1

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș, echipe de start:

CHINDIA: Aioani - Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu - Dulca, Rață - Popa, Neguț, Dumitrașcu - Florea
REZERVE: D. Moldovan, Berisha, Bourama, Corbu, M. Costea, Kocic, Martac, Neicuțescu, Yameogo
ABSENȚI: Diaz, Cherchez (accidentați) 
ANTRENOR: Emil Săndoi

GAZ METAN: Pleșca - Butean, Yuri, Larie, Horj, Velisar - Gabriel, Alceus, Deaconu - Valente, P. Costea
REZERVE: Buzbuchi, R. Romeo, Trif, Pambou, Horșia, Chamed, Morar, Baco, Ze Manuel 
ANTRENOR: Mihai Teja

Stadion: Gloria (Buzău)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / Asistenți: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel) și Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Liber spre FCSB! Roș-albaștrii sunt gata de primul transfer al verii » Anunțul clubului

Gigi Becali a rămas fără permis! Cu ce viteză a fost prins patronul celor de la FCSB: „O să cer filmarea, pentru că nu sunt de acord”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mircea.b
mircea.b  •  05 Mai 2021, 06:56
Postat de gazistu pe 05 Mai 2021, 00:39

maui bine castigam etapa trecuta acasa cu FCA si peierdeam acum cu Chindia...este a 4lea meci la rand cand se da penalty impotriva noastra!!! cu Viitorul, SB, FCA si Chindia.... da-o-n colo de treaaba ma!!!

Si voiai sa nu se dea? Păi asta cu Chindia a fost penalty clar. Da-o încolo de treaba! Daca jucătorii faulteaza ce sa faca arbitri, sa nu dea?

gazistu
gazistu  •  05 Mai 2021, 00:39

maui bine castigam etapa trecuta acasa cu FCA si peierdeam acum cu Chindia...este a 4lea meci la rand cand se da penalty impotriva noastra!!! cu Viitorul, SB, FCA si Chindia.... da-o-n colo de treaaba ma!!!

mircea.b
mircea.b  •  04 Mai 2021, 22:01
Postat de jean_valjean pe 04 Mai 2021, 21:26

Trebuie sa mai calculezi tu o data ..

Nu. Tu trebuie sa mai calculezi o dată. Stiu ce zici dar nu zici bine. Tu zici ca Chindia avea 11 puncte avans înainte de etapa asta si ca mai erau 4 etape, deci 12 puncte puse în joc. După calculul tau nu era salvată matematic si-i mai trebuia un punct. Dar nu ai luat in calcul ca echipele din zona de baraj se întâlnesc si intre ele si se pierd puncte undeva. Adică daca o echipă castiga toate cele 12 puncte puse în joc automat asta înseamnă că o va bate pe o alta care se afla in zona aia, deci ii va lua puncte sau puncte acelei echipe si tot una dintre ele nu va acumula suficiente puncte cat sa o prindă pe Chindia. Sper ca înțelegi acum. Calculele au fost făcute de analiști, sincer si eu m-am mirat inițial. Știrea a fost dată zilele trecute pe Digisport.ro si pe un alt site de sport, dar nu-l mai retin.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează