FOTBAL  »  Superliga  »  ANDERLECHT

Chipciu a propus la Anderlecht doi jucători pe care Becali nu i-a mai vrut

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 22:03

Alexandru Chipciu le-a recomandat oficialilor de la Anderlecht doi foști colegi de la Steaua. E vorba despre Alin Toșca și Adi Popa, care au fost însă vânduți în această iarnă.

"Eu le am zis mereu (n.r. oficialilor lui Anderlecht) despre Toșca. E un jucător foarte bun. Am vorbit și de Popa înainte să se transfere la Reading", spune Chipciu la Pro tv.

Adi Popa a fost transferat de Reading de la Steaua în schimbul a 500.000 de euro. De partea cealaltă, Alin Toșca a plecat la Betis Sevilla pentru un milion de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
brandremist
brandremist  •  22 Februarie 2017, 12:19
Postat de zizu pe 22 Februarie 2017, 08:07

din cand in cand ....ca si stanciu! titular ptr tine ***)...cred ca ati fumat prea mult....! cand veti veni aici in belgia veti vedea ca nu sunt titulari si nici tare apreciati

Stoica, tu ești, mă? :)))Chipciu a fost titular mereu la RSCA. Singurele excepții au fost când s-a accidentat și a trebuit să se recupereze (după meciul cu Kazahstan, după un meci în care a dat 2 pase de gol și după antrenament). Un fost jucător de la Sevilla e rezerva lui Chipciu. Belgienii tăi scriau: ”E primul nume de pe lista antrenorul Rene Weiler atunci când acesta face echipa. Chipciu e omul lui Weiler”. A mereu apreciat acolo și de fani și de jurnaliști și de antrenor. Doar românii l-au huiduit și disprețuit.

sooos1ck
sooos1ck  •  22 Februarie 2017, 11:50
Postat de zizu pe 22 Februarie 2017, 08:07

din cand in cand ....ca si stanciu! titular ptr tine ***)...cred ca ati fumat prea mult....! cand veti veni aici in belgia veti vedea ca nu sunt titulari si nici tare apreciati

Glumesti sau esti rautacios?! Chipciu joaca meci de meci..titular - intra din primul minut...asta inseamna titular!

sooos1ck
sooos1ck  •  22 Februarie 2017, 11:47
Postat de zizu pe 21 Februarie 2017, 22:26

asta e rezerva la belgieni,nu stie pe ce strada e stadionul si cica el a propus...:)

E titular, si chiar joaca foarte bine, e om de baza la Anderlecht, ma uit la meciurile lui mereu, campionatul Belgiei se aseamana oarecum cu Bundesliga, nu e la fel de valoros, dar ai ce vedea, e cu 3 clase peste fotbalul romanesc!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează