FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 1-1

Chipciu îşi face mea culpa: "Eu am greşit la golul încasat. E frustrant!"

Chipciu a marcat primul său gol la Steaua în meciul cu Pandurii
Chipciu a marcat primul său gol la Steaua în meciul cu Pandurii

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 00:31

Alexandru Chipciu îşi asumă vina de la reuşita lui Maxim de 1-1 şi spune că din acest moment situaţia Stelei se complică teribil în lupta pentru titlu.

- Alex, ai marcat pentru 1-0, dar ai şi greşit la golul gazdelor. Îţi asumi vina?
- Da, recunosc, am greşit. Asta e, se mai întîmplă la fotbal să faci şi erori.

- Dar ce s-a întîmplat la acea fază?
- Eu l-am văzut în spatele meu pe Maxim, însă a venit în viteză, mi-a luat faţa, l-am pierdut şi a dat gol. Chiar e frustrant pentru că dădusem un gol frumos, conduceam cu 1-0, ar fi fost o victorie foarte mare.

- Rezultatul e echitabil?
- Eu zic că da. Chiar dacă în prima repriză noi am dominat şi ne-am creat multe situaţii, şi ei au avut apoi multe şanse. A fost un meci de calitate.

- Te mai gîndeşti la titlu?
- Mai sînt 10 etape, deci încă 30 de puncte în joc. Multe la prima vedere, însă situaţia devine destul de complicată din acest moment. Să vedem, ne vom agăţa de orice şansă care ni se va ivi.

"Meci de fotbal adevărat. S-a jucat bine, cu ritm, s-a jucat fotbal curat. Rezultat echitabil. Cred că Steaua a fost cea mai puternică echipă cu care am jucat pînă acum pe teren propriu" ( Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
kily
kily  •  01 Aprilie 2012, 17:17

a fost evident si in meciul cu astra ca, chipciu nu vrea sa faca faza de aparare. nu vrea! pentru ca poate... spuneam in iarna ca el va fi szekely 2. din pacate l'am jignit pe ungur! este mult peste acest chipciu...

simohayha
simohayha  •  01 Aprilie 2012, 15:18
Postat de alpin pe 01 Aprilie 2012, 08:38

Greseala lui este evidenta! Daca il scuipa in ochi pe Maxim, ala se oprea sa se stearga si nu mai marca golul!!! Sa-i fie de invatatura Scuipciului!!!

Pe tine nu te-ar fi scuipat...Are si scuipatul demnitatea lui...

marin2
marin2  •  01 Aprilie 2012, 12:06

E ridicol , de cind a venit la steaua , are o singura faza reusita , sut-gol de pe o pozitie de inter . La cornere si lovituri libere este foarte slab , sau cel putin asa ar arata coeficientul de reusita . Probabil e si surd din cauza surlelor si a trimbitelor care l-au insotit pe drumul de la bv - la steaua .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează