FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chipciu ridică ştacheta: "Trebuie să fim mereu la nivel înalt"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 18:02

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută în cantonamentul din Turcia, mijlocaşul Alexandru Chipciu a vorbit despre meciul cu Qabala, dubla cu Ajax dar şi despre echipa naţională.


Mijlocaşul Stelei şi al naţionalei României este de părere ca rezultatele din meciurile amicale nu au o foarte mare importanţă: "Nu cred că rezultatele din amicale contează chiar aşa de mult, însă consider că ar fi trebuit să cîştigăm meciul cu Qabala, (n.r. piedut de Steaua cu 0-1) pentru că avem valoare. Noi am ridicat ştacheta, motiv pentru care trebuie să fim mereu la nivel înalt. Cu toate acestea, acum acumulăm pentru meciul cu Ajax şi returul de campionat", a spus Chipciu  conform site-ului oficial al Stelei.


Legat de meciul cu Ajax Amsterdam, Chipciu a declarat: "Nu mă gîndesc foarte mult la meciul cu Ajax, fiindcă sînt în cantonament şi aceasta este o perioadă destul de obositoare. Pentru moment, mă gîndesc la ziua următoare şi la ce antrenamente vom face. Cînd vom intra în linie dreaptă, în săptămîna meciului, mă voi gandi şi la Ajax. "

"Ajax este o echipă puternică, deoarece a cîştigat campionatul de multe ori şi a vîndut jucători cu foarte mulţi bani. Cred că ei sînt favoriţi, dar noi avem şanse de calificare. Cred, însă, că această echipă a fost destul de minimalizată în ultima vreme în România, ceea ce este o mare greşeală. Olandezii au un mare avantaj fiindcă sînt în plin campionat, dar vom face tot posibilul să nu se vadă diferenţa. Tănase va lipsi doar în meciul tur, dar o sa ne lipsească, fiindcă este foarte greu de înlocuit. Sper, însă, să îşi demonstreze valoarea în retur şi să ne ajute să ne calificam" a mai spus Chipciu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
alpin
alpin  •  01 Februarie 2013, 20:23

Si, atunci, ce cautati la mare?! Daca vreti sa fiti la inaltime, mergeti la munte! In Himalaya ar fi perfect!!

paisao
paisao  •  01 Februarie 2013, 19:16

cu toate ca au meciuri oficiale in picioare tot o sa se impuna steluta ,prin joc nu prin prostie ca altii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează