FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" au mai transferat un stelist » Pagina favorită a noii achiziţii e "Urăsc Dinamo" :S

Zamfir se mîndrește cu o geantă sport cu numele Stelei pe ea +2   FOTO
Zamfir se mîndrește cu o geantă sport cu numele Stelei pe ea

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 23:24

Dinamoviştii au mai făcut o gafă, după ce în perioada de transferuri din iarnă îl aduseseră pe Ionuţ Cioinac, despre care s-a aflat ulterior că este un mare fan al Stelei.
Între timp, mijlocaşul a plecat din "Ştefan cel Mare", dar "cîinii" i-au găsit rapid un urmaş . Conform Fanatik, echipa lui Flavius Stoican l-a transferat astăzi pe Mihai Zamfir, un fundaş dreapta de 17 ani de la Concordia Chiajna.

Şefii clubului nu s-au informat în privinţa preferinţelor jucătorului, au făcut-o în schimb fanii. Aceştia i-au analizat profilul de facebook şi au găsit mai multe postări prin care Zamfir îşi manifesta simpatia faţă de rivala Steaua!

Suporterii au luat foc în momentul în care au văzut că fundaşul are trecut în dreptul echipelor favorite, pe lîngă trei pagini diferite ale echipei din Ghencea, şi una cu titlul "Urăsc Dinamo".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
buddy29
buddy29  •  20 Iulie 2014, 17:21

Eu m.am intalnit cu baiatul acesta de vreo 3 ori la mare cand el era in cantonament...Va spun sigur ca baiatul e 100% stelist si a jucat la juniorii Stelei vreo 2-3 ani...O asemenea oaie nu are ce cauta in curtea noastra!

sorin.pch
sorin.pch  •  16 Iulie 2014, 09:16

si acum vine intrebarea: DACA URASTE ASA DE MULT DINAMO, DE CE A SEMNAT CU DINAM0?!

fangigi
fangigi  •  15 Iulie 2014, 22:38

un kkacios vax- albina, a picat ca musca-n lapte pampalaul!:)))

Vezi toate comentariile (57)
Comentează