FOTBAL  »  Superliga  »  

"Cîinii" pleacă la ora 17:00 spre Urziceni. Andrei Cristea şi Liviu Ganea sînt favoriţi să joace titulari. Cum comentezi?

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2010 00:00

Dinamoviştii au ales să plece la Urziceni doar cu 3 ore înainte de startul meciului cu Unirea. Nu din motive economice, ci pentru că s-a ajuns la concluzia că Săftica este o locaţie mai bună înaintea partidei decît să se înnopteze la Urziceni. Aşa s-a întîmplat şi în primăvară, cînd roş-albii au făcut 4-4 contra Unirii.

Ioan Andone speră să schimbe istoria potrivnică în întîlnirile de la Urziceni. În principiu, a decis să-i introducă din primul minut în atac pe Andrei Cristea şi Liviu Ganea, golgeterii echipei în toate competiţiile. Totodată, roş-albii mizează că suporterii dinamovişti - cel puţin 300 vor fi la meci - vor încuraja echipa din Ştefan cel Mare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mirceatomus
mirceatomus  •  27 Septembrie 2010, 22:17

Eu zic ca Dinamo se va intoarce acasa invinsa,ca si Steaua de altfel.De ce? Pentru ca sunt tinute la nivelul de echipe fanion de catre comentatori,ru-bricile exclusive de lauda pe nemeritate(veti vedea aceasta si la meciul cu Urziceniul),comentatori care ori unde ar juca aceste echipe,sunt cu trup si suflet de partea lor,chiar atunci cand comenteaza victoria adversarului ei vad si comenteaza ceea ce ar trebui sa se intample in favoarea acestora,arbitri care sunt ca al 12-lea jucator,etc....

bogzy1923
bogzy1923  •  27 Septembrie 2010, 21:55

Masacru,masacru,masacru..=))=))=))!!!

marius1205
marius1205  •  27 Septembrie 2010, 18:41

bate dinamo cu 2-0

Vezi toate comentariile (13)
Comentează