FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Cine a venit şi cine a absentat de la prima reunire a iernii. Schimbări în Bănie

Foto: Bogdan Dănescu +13   FOTO
Foto: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 16:57

CS Universitatea Craiova este prima echipă din Liga 1 care se reuneşte în 2014. Echipa lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi a început de astăzi antrenamentele.

Mai întîi, oltenii s-au adunat la Sala Polivalentă, după care s-au pregătit la baza sportivă Popeci. Luni se va pleca în Antalya pentru primul cantonament al iernii. Al doilea se va efectua tot acolo.

Astăzi, s-au antrenat Bălgrădean, Brac, Straton, Achim, Izvoranu, Tîrnăcop, Băluţă, Ferfelea, Mateiu, Cîrstea, Frăsinescu, Avrămia, Ivan, Dumitraş, Briceag, Vătăjelu, Herghelegiu, Sin, Varga, precum şi juniorii Iuga şi Manea.

Pentru Dumitraş şi Briceag a fost primul antrenament în echipamentul Universităţii. În ceea ce-l priveşte pe Costin Curelea, atacantul a urmat un program separat de antrenament, la sala de forţă din Polivalentă.

Jucătorii străini din lot, cu excepţia lui Nuno Rocha şi Kay, convocaţi la naţionala Capului Verde, vor face joncţiunea cu echipa la vizita medicală, programată miercuri.

Cei doi vor veni la echipă după ce vor încheia Cupa Africii. Dănănae şi Velcovici au lipsit. Ei şi-ar putea rezilia contractele cu Craiova în perioada imediat următoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
iozefini
iozefini  •  06 Ianuarie 2015, 16:53

mai ratatilor inca nici acum nu stiti ca santé-ti in?????2015????? schimati anul in anuntul vostru ziaristi de R****HAT.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Ianuarie 2015, 17:37

frumos...cine se scoala de dimineata ...departe ajunge ...

iozefini
iozefini  •  05 Ianuarie 2015, 17:00

mai ziaristi de c*****cat hotaritiva?????2014?????s-au 2015,eu stiu ca am intrat in "15.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează