FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cine e favorita steliştilor în El Clasico: ”Va cîştiga la două goluri diferenţă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 22:51

Laurenţiu Reghecampf, dar şi Helmuth Duckadam speră ca în meciul din mîine seară dintre Real Madrid şi FC Barcelona, madrilenii să cîştige. "Eu ţin cu Real şi-mi doresc ca ei să cîştige meciul contra Barcelonei! Real e pe primul loc şi va cîştiga titlul".

Membru al fan clubului Real Madrid de la Bucureşti, Duckadam a adăugat: "Eu sper şi cred că o să fie meciul lui Cristiano Ronaldo. Cred că va cîştiga Realul la două goluri diferenţă. Duminică e timpul nostru să ne bucurăm!".

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Meniu la puşcărie: brînză şi salam
Fostul ministru al apărării, Victor Babiuc, a vorbit la Realitatea TV despre condiţiile în care a stat la Penitenciarul Rahova alături de Gigi Becali: "Am stat cu Becali şi cu încă un om într-o celulă de 6. Duş făceam de 2 ori pe săptămînă, atunci cînd era apă caldă. Nu mîncam de la ei, mîncarea era proastă. Aveam brînză şi salam. Gigi se hrănea în special din ce primea de acasă. Mîncam mai mult în pat, că nu aveam masă în celulă. Arestările astea au vrut să arate că justiţia îşi face datoria şi că oamenii care o atacă nu fac un lucru bun, indiferent de clasa socială din care fac parte".

INBOX:
- Laurenţiu Reghecampf: "Robert Vîlceanu îşi va prelungi în cel mai scurt timp contractul pe care-l are cu Steaua, adică după se va întoarce de la lotul naţional!".
- Curtea de Apel Bucureşti va dezbate pe 4 aprilie cererea lui MM Stoica privind rejudecarea şi aplicarea legii mai favorabile în cazul arestării sale.
- Aseară mai erau disponibile mai puţin de 1.200 de bilete pentru meciul de joi seară, din semifinala Cupei României, dintre Steaua şi Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează