FOTBAL  »  Superliga  »  OTELUL

Cine este Trabzonspor ?

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Trabzonspor este un club fondat abia in 1967, condus de Nuri Albayrak, antrenat de Ziya Dogan, si care isi joaca meciurile de pe teren propriu pe stadionul Huseyin Avni Aker, o arena cu aproape 30.000 locuri.

Formatia romana Otelul Galati va intalni in ultimul tur al Cupei UEFA Intertoto pe 21-22 iulie si 28-29 iulie, prima mansa pe teren propriu, formatia turca Trabzonspor.

Desi anul acesta a implinit doar 40 de ani de existenta si a trebuit sa stea in permanenta in umbra unor formatii precum Fenerbahce, Galatasaray sau Besiktas, Trabzonspor a adunat si ea pana acum sase titluri de campioana si sapte Cupe ale Turciei, avand si 78 de meciuri jucate in cupele europene, 31 de victorii, 18 egaluri si 29 de infrangeri, golaveraj 111-115.

Antrenorul Ziya Dogan are la dispozitie un lot din care se remarca turcii Cagdas Atan, Huseyin Cimsir, Umut Bulut, Ersen Martin, Gokdeniz Karadeniz si Serkan Balci, dar si brazilianul Jefferson Galvao, Ibrahima Yattara, din Guinea, olandezul Kiki Musampa si sarbul Milan Stepanov.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează