FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cine joacă pe stînga cu ”U”? Pîrvulescu e super ofensiv, Latovlevici se apără mai bine!

Paul Pîrvulescu l-a impresionat pe Becali, care-l vrea titular contra lui U Cluj
Paul Pîrvulescu l-a impresionat pe Becali, care-l vrea titular contra lui U Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 14:02

Evoluţia lui Paul Pîrvulescu la Mioveni a fost una apreciată. Fotbalistul venit de la Mediaş în această iarnă pentru 700.000 de euro l-a mulţumit chiar şi pe patronul Gigi Becali, care-l vrea titular pe acesta în banda stîngă în faţa lui Latovlevici.

Gazeta a comparat cifrele celor doi şi a văzut că Pîrvulescu are un aport ofensiv mult mai mare decît fundaşul adus de Piţurcă la Steaua de la Poli Timişoara.

Pîrvulescu "rupe" atacul
În meciul de la Mioveni, Pîrvulescu a fost extrem de activ în atac. Fotbalistul de 22 de ani a avut 22 de acţiuni de atac. Spre exemplu, în ultima etapă a turului, cu Voinţa Sibiu, Latovlevici a avut doar 2 asemenea incursiuni.

Latovlevici e şef în apărare
La capitolul defensivă, Latovlevici e cu mult peste Pîrvulescu. La meciul cu Voinţa, Lato a avut 30 de acţiuni la propia poartă, faţă de doar 6 cîte a reuşit Pîrvulescu la Mioveni. Fundaşul venit de la Poli are 30 de acţiuni reuşite în defensivă, dublul celor reuşite de fostul medieşean la Mioveni. Pîrvulescu este totuşi peste Latovlevici la capitolul dueluri cîştigate, acolo unde are un procentaj de 61% cu Mioveniul, iar Latovlevici 59% cu Voinţa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tzii
tzii  •  07 Martie 2012, 15:52

parvulescu e jucator f bun....nu trebuie tinut rezerva

redsef2005
redsef2005  •  07 Martie 2012, 14:52

Ce să spun, ce dilemă existenţială! Cine joacă fundaş stânga, parcă asta contează când tu nu ai un mijlocaş care să pună o pasă decisivă şi nici un atacant care să o bage în poartă!!!? În tâmpenia lui Gigi echipa s-a trezit în retur fără fundaş dreapta şi fără mijlocaş dreapta, dar cu 5 oameni de bandă stângă!!! Unde nu e cap, de unde să ceri minte...

raresh94
raresh94  •  07 Martie 2012, 14:39
Postat de 1947fcsb pe 07 Martie 2012, 14:33

Pentru a 3-a, parerea mea ca Parvulescu ar trebui sa joaca mijlocas stanga. Este cel mai bun jucator al Stelei, are viteza, driblinguri, centrari bune si ca fundas stanga sau ca rezerva a lui Lato se pierde. In fine, m-am obisnuit cu amatorismul de la Steaua. Prefera sa il puna pe Tanase pe banda care are doar 2 viteze, incet si foarte incet cand ar putea juca foarte bine mijlocas de creatie, iar Parvulescu cu Chipciu pe benzi...

Sunt perfect de acord cu tine!Nu pot sa inteleg cum de se pune problema de rezerva la Pirvulescu, cand a fost cel mai bun jucator al Gazului de la Eric incoace, si este exact modelul mijlocasului de banda.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează