FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cine-l mai înțelege pe Becali? Cel mai bun lot a devenit foarte slab! Ce planuri sunt la FCSB

Coman a parcurs foarte repede drumul de la
Coman a parcurs foarte repede drumul de la "e mai bun decât Mbappe" la "n-ai cum să câștigi trofee cu el"

Articol de , , - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 13:02

Gigi Becali l-a demis pe Nicolae Dică pentru că ”avem cei mai buni fotbaliști, cu care ar trebui să fim cu 15 puncte peste CFR”. După schimbarea antrenorului, a ajuns la concluzia că și echipa e slabă și o schimbă aproape pe toată.

Gigi a dat afară antrenorul și acum aruncă la gunoi argumentul pe baza căruia l-a pedepsit pe Dică. "Avem cel mai bun lot din România, nu se poate să fim pe locul al doilea când noi ar trebui să fim cu 15 puncte peste CFR!" era convingerea patronului în momentul în care hotărâse să-l sacrifice pe Nicolae.

După schimbarea tehnicianului, Becali a realizat că nici lotul nu era bun de fapt! Drept dovadă, are de gând să schimbe masiv în iarna asta și se dezice chiar și de fotbaliști pe care-i "ținea în brațe" în urmă cu o lună sau cu două luni: Coman, Nedelcu, Moruțan nu mai sunt tineri de aur, finanțatorul a ajuns la concluzia că "nu se poate câștiga titlul cu ei!".

Teja, spre deosebire de Dică, nu va mai fi forțat să-i folosească în mod constant pe tinerii care nu confirmă. Noul antrenor a propus deja fotbaliști noi care vin exact pe posturile pe care evoluează de obicei "copiii" de milioane de euro ai lui Gigi.

Ivanov în locul lui Nedelcu, Ely Fernandes, de la Gaz Metan, extremă stângă, pe postul lui Florinel Coman. Moruțan oricum n-avea loc de Florin Tănase, iar poziția din spatele vârfului va deveni și mai aglomerată dacă va semna și Andrei Cristea.

Nici Teja nu este un antrenor a cărui activitate să conțină multe nume de tineri pe care i-a crescut. La Gaz Metan a construit o echipă surprinzător de bună, însă cu jucători străini sau cu români experimentați, precum Marius Constantin și Bușu. Darius Olaru era singurul tânăr din formula de bază, dar un fotbalist sub 21 de ani trebuie folosit pentru că regulamentul impune asta. 

"Lotul FCSB e bun, dar conține tineri cu oscilații de formă, e greu să-i faci să joace foarte bine etapă de etapă. Eu am mai avut și ghinion cu accidentările, ceea ce a șubrezit echipa"
Nicolae Dică, fost antrenor FCSB

"Înlocuirea lui Dică nu rezolvă problemele de la FCSB, fiindcă lui Becali i-ar trebui și un antrenor, și o echipă!"
Dumitru Dragomir, fost președinte LPF

"Obiectivul e să facem bani"

Retrogradarea tinerilor din lot de la statutul de titulari de bază la cel de jucători de umplutură are o justificare: Becali are o prioritate nouă. "Noi trebuie să facem bani. Ca să ajungem la bani trebuie să ne calificăm măcar în grupele Europa League. Primul pas e să câștigăm campionatul în România, deci n-avem cum să stăm după Coman și după Nedelcu, n-avem timp să-i așteptăm pe ei!". 

"Man e singurul titular"

Un tânăr scapă de reforma pe care a programat-o Becali și, culmea!, e vorba despre cel care a costat cel mai puțin: Dennis Man. Atacantul adus de la UTA cu 400.000 de euro "rămâne titular de bază, doar el mai poate fi considerat așa, fiindcă e deja consacrat, nu se compară cu Coman și cu Nedelcu".

Man n-a fost în cea mai bună formă, dar tot a marcat 6 goluri în 20 de meciuri din Liga 1. Coman, de care Becali e dezamăgit, a înscris 7 goluri, inclusiv o "dublă" într-un Derby cu Dinamo.

Citește și:

A1, deja subordonat! Noul antrenor de la FCSB a pierdut posesia din start: Gigi - Teja: 84% - 16%

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
miki123
miki123  •  29 Decembrie 2018, 00:11
Postat de Abigail Laslas pe 28 Decembrie 2018, 15:54

oare cum ii zicea Freud la sindromul asta, cand te crezi majoritatea si debitezi balarii?

Abigail laslas-ăne, vrei să pari inteligent, dar ești patetic!?! Orice ființă umană cu IQ peste medie și bun simț realizează că gigică a sărit de mult gardul.....ziariștii și tv.urile îl încurajează și îl provoacă pt a râde de el!!! Mai rău că sunt specimene care chiar îl admiră (sub efectul prenandezului și a bronzului de sobă) !?!

bodrin
bodrin  •  28 Decembrie 2018, 18:21

De ce vă întrebați cine-l mai înțelege pe G.Becali? E cât se poate de clar că pe G.Becali îl înțelege Dumnezeu, mai precis, Dumnezeul lui...

magic4ever
magic4ever  •  28 Decembrie 2018, 18:05

Lotul lui Fcsb nu a fost niciodată cel mai bun din campionat, Cfr are fotbalistic mai buni aproape pe toate posturile si ce este cel mai important, formeaza o echipa si au antrenor adevarat, nu o marionetă ghidată de Becali...Becali a luat tepe de 5 -6 milioane de la Hagi, jucătorii transferări nu merita toti la un loc nici 1,5 milioane de euro, glume de fotbalisti...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează