FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine mai înțelege ceva? Declarație contradictorie a lui Rednic: "E fotbalist bun, de ce să-l ținem la Dinamo?"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 11:16

"Nu pleacă nimeni în iarnă!", a subliniat Mircea Rednic după remiza, 0-0, de la Chiajna, fără însă a lămuri dacă noua regulă se aplică și în cazul stoperului  Teddy Mezague (28 de ani). 

Despre francezul impresariat de Anamaria Prodan s-a spus săptămâna trecută că va pleca la pachet cu Danijel Subotici, alt fotbalist reprezentat de soția lui Reghe. 

Mezague a fost scos din lot la Chiajna, chiar dacă mai e sub contract cu Dinamo. 

Rednic a încercat aseară să lămurească de ce se desparte de fundașul central, dar a oferit o declarație contradictorie, în care mai mult l-a lăudat pe Teddy și i-a făcut de râs pe ceilalți jucători din propria echipă: 

"Mezague e un jucător foarte bun când are alături jucători buni, cum se întâmpla la Mouscron", a spus Rednic, acuzând practic nivelul scăzut al celorlalți jucători din lot: "Jucătorii încearcă, fac tot posibilul, îi văd la antrenamente, dar există limite".

GSP.ro a scris săptămâna trecută despre situația lui Mezague. Aflat pe lista neagră a clubului, fundașul nu vrea sub nicio formă să părăsească echipa (detalii, aici).

Pe când antrena la Mouscron, Rednic i-a dat banderola de căpitan lui Mezague. 

Vezi și: Rednic l-a atacat pe Bratu și la conferință: "N-am văzut în viața mea așa ceva!" + când ajung la București primele achiziții: "Să nu cadă avionul cu ei, Doamne ferește!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
valii_sv
valii_sv  •  30 Octombrie 2018, 12:36

Nu pleaca nimeni in iarna , spune Rednic ! Banuiesc ca cine are de plecat va pleca pana atunci ! Totusi tot inca nu inteleg ce mai cauta Moldoveanu in lot ! Atacant si tu sa nu reusesti in 12 etape sa treci macar odata de un adversar prin dribling ? Singura lui calitate e ca are sub 21 de ani !

duta_dd
duta_dd  •  30 Octombrie 2018, 11:59

De voi astia de la fituica sporturilor rade Rednic, va da material pt "articole" (pe noi nu ne intereseaza declaratiile, ci ne intereseaza ca negoita sa scoata bani si sa-i inlocuiasca ciurucurile cu jucatori)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează