FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cine minte? Haos total în cazul Toșca: Anamaria Prodan susține că îl are sub contract, apropiații dezmint

Toșca are cea mai mică  medie a notelor gsp dintre toţi fundașii Stelei, 5,00  // FOTO Raed Krishan
Toșca are cea mai mică medie a notelor gsp dintre toţi fundașii Stelei, 5,00 // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 00:00

Becali a aflat că Toșca e afectat de un conflict cu Reghecampf și cu nevasta lui. Anamaria pretinde că are contract cu fundașul ”naționalei”, un acord pe care îl dezmint mai multe surse.

"Toșca mi-a cerut să vorbim, am înțeles că el e supărat, crede că e nedreptățit fiindcă nu semnează cu Anamaria. Asta e o prostie, la Steaua nu joacă doar cine are contract cu Ana, nu contează ce impresar ai!”

Becali a confirmat astfel informațiile despre un conflict apărut între munca de antrenor a lui Reghecampf și activitatea de impresar a nevestei lui.

Fundașul în vârstă de 24 de ani a devenit titular în echipa națională recent, însă are probleme la club. Unde ba poartă banderola, ba rămâne pe banca de rezerve. Sau e acuzat că echipa pierde din cauza lui, așa cum s-a petrecut la Chiajna, unde Reghecampf l-a scos țap ispășitor pentru o eroare de la singurul gol al meciului.

"Toșca e al nostru!"

Apropiați ai jucătorului povestesc că Alin are probleme întrucât n-a semnat un contract cu soția-agent, Anamaria Prodan: "Reghe l-a așteptat la cotitură, d-aia s-a repezit să-l critice pentru greșeala din meciul cu Concordia. Îl pedepsește fiindcă nu colaborează cu Ana".

"Dar Toșca are contract cu Anamaria!", susține Reghecampf!
Nevasta are și ea aceeași versiune: "Eu îl reprezint pe Alin și vorbim zilnic. Nu vorbește direct cu patronul, doar cu mine discută. Cred că Gigi nu a știut asta, nu poate să cunoască exact câți fotbaliști am eu sub contract și nici nu e cazul să-i zic de fiecare dată când mai semnez cu câte unul". Cine are dreptate?

A ratat un transfer astă-vară

Mai multe surse din anturajul lui Toșca neagă varianta pe care o susțin antrenorul și soția lui. Fotbalistul ar fi refuzat de mai multe ori propunerea de colaborare venită din partea Anamariei. Alin se află într-o situație complicată: în conflict cu tehnicianul, riscă să dispară din echipă de la iarnă, când Becali va completa lotul cu unul sau doi fundași centrali.

Steaua a avut ocazia să-l cedeze astă-vară, când a existat o ofertă de la Pescara. Italienii propuneau 500.000 de euro pentru un împrumut și încă două milioane de euro în cazul în care erau mulțumiți și alegeau să-l achiziționeze definitiv. Becali a refuzat: "Ori toți banii odată, ori deloc!".

3a fost nota luată de Toșca pentru prestația din partida cu Chiajna. La golul ilfovenilor au greșit și el, și Moke, plasat dezastruos, departe de marcatorul Roșu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Noiembrie 2016, 18:28
Postat de haideusicfr pe 22 Noiembrie 2016, 11:13

Bancul cu contractul: Bade Gheorghe e chemat martor la judcata la tribunal. Judecatoarea il intreaba: Zi bade au avut impricinatii ***? Sta badea se gandeste ,dupa care zice: doamna judecatoare nu stiu avut-o or nu *contract* dar de .***.! Nici o legatura cu cazul de fata .Tosca -Prodan

Ati stricat ..*bancul*. Nu era ***. Poate totusi ,Tosca a avut * contract* cu Ana Maria. Norocos baiat.Si ea la fel..

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  22 Noiembrie 2016, 15:16

confuzia a pornit de la faptul ca s-a facut vorbire de apropiatii lui Tosca,dar de fapt era vorba de apropiatii GSP-ului

zizu
zizu  •  22 Noiembrie 2016, 13:07

ca si in cazul lui rotariu...madama se baga in fata fie ca e cazul ,fie ca nu.....! bahmuteanca cu prigoana......de rau de bine,nu conteaza,numai sa se vorbeasca de ea

Vezi toate comentariile (18)
Comentează