FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cine o apără pe Steaua? Pantilimon e mai bun pe jos, dar ia mai multe goluri decît Tătăruşanu

Football,Soccer,Club Soccer
Football,Soccer,Club Soccer

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 15:50

Ciprian Tătăruşanu e aproape de un transfer în Serie A. Suma este una destul de consistentă şi îl ademeneşte pe Gigi Becali să-l vîndă pe portarul de 25 de ani. Dacă va pleca, Pantilimon i-ar putea lua locul la Steaua. Adică roş-albaştrii vor fi apăraţi tot de un portar de echipă naţională. Care sînt diferenţele dintre cei doi?

Statura este de partea bănăţeanului, care măsoară 2,02 metri, fiind cu patru centimetri mai înalt decît Ciprian. La capitolul selecţii la naţională tot Pantilimon stă mai bine, cu 13 prezenţe, faţă de doar cinci, cîte are Tătăruşanu.

Cifrele furnizyate Gazetei de italienii de la DSP arată că timişoreanul, deşi este mai înalt, stă mai bine la mingile şutate pe jos. Are 4,7 mingi parate pe meci, faţă de 2,2, cîte are bucureştenul. În aer, ambii fac legea: Tătăruşanu cu 3,4 baloane recuperate pe partidă şi 3 în dreptul lui Pantilimon, în timp ce primul boxează două mingi pe meci, în medie, şi celălalt 1,8.

Sezonul recent încheiat a fost mai bun pentru Tătăruşanu:
Tătăruşanu
Baloane salvate 70%
Meciuri fără gol primit 12
Goluri primite pe meci 0,8
Media notelor GSP 5,97

Pantilimon
Baloane salvate 68%
Meciuri fără gol primit 8
Goluri primite pe meci 1,1
Media notelor GSP 5,86

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
baixinho
baixinho  •  16 Iunie 2011, 20:39

păi să-i bage pe amândoi în poartă.

adi2272
adi2272  •  16 Iunie 2011, 19:58
Postat de yoalexander pe 16 Iunie 2011, 17:07

Dar ce are are pustiul de 15 ani? Are deja 1.92 m , adica este inaltimea optima pentru un portar.Are talent poate mai mult decat Tatarusanu si Pantilimon . Adevarat, experienta n-are deloc, dar experienta se dobandeste si ca sa ai experienta trebuie sa joci. Trebuie sa primeasca cateva sanse in amicalele din aceasta vara. Eu l-as folosi cel mai mult ca Tatarusanu o sa mai primeasca cu siguranta oferte si pana la urma Gigi sigur il va da. Il prefer pe acest baiat de 15 ani decat pe Pantilimon . Si mai trebuie promovat si tanarul de 17 ani Iulian Rosu ,Florin Bejan ,Robert Vaduva si Ionut Nastasie . Toti au talent si un mare viitor.

sunt de acord si cu portarul de 15 ani....cojocaru...e o idee buna .......un mijlocas bun mi-ar placea sa ia cu banii de pe tatarusanu....Comentariul tău...

adi2272
adi2272  •  16 Iunie 2011, 19:56

tatarusanu nu este portarul care trebuie stelei....este slabutz......nici pantilimon si nici lung jr....am avut o aparare foarte buna campionatul trecut.....si au fost pierdute meciuri tocmai din cauza lui tatarusanu...cu astra....sut de afara...cu otelul ...si altele...daca se pot lua bani ,e foarte bine sa fie vandut....important ca banii sa fie investiti tot in echipa ....nu prea au ochi "domnii" manageri din club.....ce fotbalist se putea lua de afara cu 1,4 milioane cat s-au dat pe costea...uitatica pe www.transfertmarkt.de sa vedeti....va doare capul

Vezi toate comentariile (11)
Comentează