FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

E batjocură sau e pe bune?! Cine spune Cornel Dinu că a avut COVID-19: „A venit medicul, i-a făcut două injecții, acum e bine”

Cornel Dinu și câinele său, foto: Andrei Crăițoiu
Cornel Dinu și câinele său, foto: Andrei Crăițoiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 16:16 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 16:44

Cornel Dinu a comentat situația din fotbalul românesc, afectat pe finalul sezonului de noul coronavirus, dar a făcut o afirmație cel puțin ciudată. 

„Acesta este un fel de al treilea Război Mondial cu carcaletele, cum îi spun eu acestui virus. Există acest pericol de contaminare, dar cine e bolnav stă pe margine, iar restul joacă. Uitați-vă ce s-a întâmplat în țările serioase. Olandezii, belgienii și cu francezii au zis stop campionatelor, probabil erau depășiți. Spania, Italia, Germania, Anglia s-au descurcat. S-a întrerupt vreun meci acolo fiindcă tușea magazinerul? Eu l-am avut pe Merlin (nr. câinele lui Cornel Dinu), a avut COVID până acum două zile. A venit medicul, l-a vindecat, iar acum e bine merci. Să avem o măsură a lucrurilor”, a spus Cornel Dinu într-o intervenție telefonică la Pro X. 

  • Conform CNN, au fost cazuri rare de pisici, câini sau alte animale infectate cu nou coronavirus în SUA, Hong Kong sau Țările de Jos;
  • Experții din SUA au spus că „nu pare că animalele pot transmite noul coronavirus la oameni, în schimb oamenii o pot da către animale”. 

1.415 cazuri noide persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19) înregistrate astăzi în România, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo pleacă în cantonament cu 17 fotbaliști crescuți de club! EXCLUSIV Cine a răsturnat toate pronosticurile: „Ziceau că nu va fi jucător de Liga 1”

EXCLUSIV Paul Anton i-a dat răspunsul lui Dinamo » Ce se întâmplă cu transferul acestuia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  12 August 2020, 22:43

Sezonul urmator cine nu are covid sa joace. Sa se piarda cu 3-0 doar daca nu pot fi bagati 11 jucatori in teren la meciul programat

iung811
iung811  •  12 August 2020, 22:20

Asta nu mai stie pe ce lume traieste, dar mai rau este ca altii inca il mai baga in seama.

gido
gido  •  12 August 2020, 18:21
Postat de ares321 pe 12 August 2020, 16:56

:))))) Era beat si veterinarul ala.

veterinarul nu era beat, a fost smecher ...i-a luat 200-300 lei pe niste vitamine de 10 lei...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează