FOTBAL  »  LIGA 1  »  URZICENI - POLI TIMISOARA

"Ciocu' mic!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2007 00:00

MM Stoica le raspunde banatenilor, care au cerut suspendarea sa. "Sper ca Alexa sa stea cuminte, sa nu ne rupa si noua vreun jucator!". Declaratia lui Mihai Stoica a declansat razboiul dintre Urziceni si Timisoara. Imediat, banatenii au depus memoriu impotriva presedintelui Unirii, directorul executiv Gheorghe Chivorchian explicind: "Consideram ca declaratiile sale pot duce la o timorare a jucatorului si pot influenta arbitrii"
MM i-a raspuns dur oficialului de pe Bega: "De data asta, au intrecut orice limita. Chiar nu le e putina jena?! Pai, declaratiile mele influenteaza arbitrii?! Ce au facut ei cu Balaj inaintea partidei cu CFR, cind au amenintat ca parasesc terenul la prima greseala a arbitrului, este o premiera in fotbalul romanesc. Vad ca au inceput sa creada ca ei conduc fotbalul din Romania. Sa lase ciocu' mic!".

Apoi, Stoica si-a indreptat atacul direct spre Gheorghe Chivorchian: "Ii recomand sa-si vada de odorizantul de camera, de bradutul parfumat si de ce mai au ei pe acolo, prin bogata vitrina de trofee a clubului. si-a ales gresit omul cu care sa se dueleze. Eu am atitea trofee cite retrogradari are el. Nu e de nivelul meu".

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează