FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI - POLI TIMISOARA

"Ciocu' mic!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2007 00:00

MM Stoica le raspunde banatenilor, care au cerut suspendarea sa. "Sper ca Alexa sa stea cuminte, sa nu ne rupa si noua vreun jucator!". Declaratia lui Mihai Stoica a declansat razboiul dintre Urziceni si Timisoara. Imediat, banatenii au depus memoriu impotriva presedintelui Unirii, directorul executiv Gheorghe Chivorchian explicind: "Consideram ca declaratiile sale pot duce la o timorare a jucatorului si pot influenta arbitrii"
MM i-a raspuns dur oficialului de pe Bega: "De data asta, au intrecut orice limita. Chiar nu le e putina jena?! Pai, declaratiile mele influenteaza arbitrii?! Ce au facut ei cu Balaj inaintea partidei cu CFR, cind au amenintat ca parasesc terenul la prima greseala a arbitrului, este o premiera in fotbalul romanesc. Vad ca au inceput sa creada ca ei conduc fotbalul din Romania. Sa lase ciocu' mic!".

Apoi, Stoica si-a indreptat atacul direct spre Gheorghe Chivorchian: "Ii recomand sa-si vada de odorizantul de camera, de bradutul parfumat si de ce mai au ei pe acolo, prin bogata vitrina de trofee a clubului. si-a ales gresit omul cu care sa se dueleze. Eu am atitea trofee cite retrogradari are el. Nu e de nivelul meu".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează