FOTBAL  »  Superliga  »  CÂRŢU NU MAI E ANTRENOR

Cîrţu a fost demis de la Pandurii înaintea meciului cu Poli Timişoara!

sorin cartu, antrenor pandurii
sorin cartu, antrenor pandurii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Învins în ultimele minute ale meciului de pe Giuleşti şi cu şanse  mici de a scăpa de la retrogradare pe Pandurii, Sorin Cârţu şi staff-ul său au fost suspendaţi din funcţile deţinutela formaţia gorjeană şi li se vor da alte atributii pînă la finalul sezonului. Principal va fi Florin Bejinariu.

 

Cârţu demisionase anul trecut, după meciul cu Urziceni, fiind inlocuit cu Liviu Ciobotariu, apoi a revenit la Pandurii în retur, după egalul din meciul cu Ceahlăul.

Suspendat două etape după meciul cu Poli Iaşi, Cârţu  a vrut să demisioneze din nou, dar a spus ca rămîne  la Tîrgu Jiu pînă la finalul campionatului pentru ca aşa a promis. "Din punctul meu de vedere, aici eu aş vrea să-mi termin treaba. Depinde ce zice şi preşedintele, dacă vrea să stau cu el, rămân până la sfârşit să beau din pahar şi amarul. Dar misiunea mea e şi mai grea pentru că probabil o să fiu suspendat.", spunea Cârţu dupa meciul cu Poli Iaşi.

Iată comunicatul oficial al gorjenilor:

Florin Bejinariu va conduce echipa ca antrenor principal

Consiliul de Administraţie al Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, întrunit în data de 11 mai 2010, a decis suspendarea din funcţie a antrenorului principal al echipei Pandurii, Sorin Cârţu, şi a întregului său staff tehnic. Celor trei antrenori Sorin Cârţu, Mircea Irimescu şi Silviu Lung li se vor stabili alte atribuţii în cadrul clubului până la finalul acestui sezon.
Pentru ultimele două etape din acest sezon, de pregătirea echipei Pandurii se va ocupa antrenorul Florin Bejinaru.

CONSILIUL DE ADIMINSTRAŢIE AL CLUBULUI PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  12 Mai 2010, 16:22

greseli gramaticale.. "funcţile deţinutela"... degeaba bah, n-ai cu cine!

 •  12 Mai 2010, 16:11

e o strategie,sper ca pandurii sa se salveze.iar la anul ,pandurii sa antreneze din no.u pandurii.in liga 1

 •  12 Mai 2010, 15:13

Astia de la Pandurii sint la fel de tari ca Stiinta : dau antrenorul afara cind mai sint 2 meciuri si cad in B !!! Super... io zic ca Pandurii sint in B. Nu vor mai cistiga nici un meci pina la sfirsit !!! Isiul nu-l da afara pe Dumitriu !? Am fi salvati definitif la Craiova... Mersi Cirtule!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează