FOTBAL  »  LIGA 1  »  

"Cîştigăm tot"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Marius Lăcătuş şi-a propus să cîştige toate meciurile rămase de disputat, însă aşteaptă şi paşii greşiţi ai liderului. "Diferenţa de puncte a scăzut la doar trei şi orice este posibil în acest moment. Important este ca noi să ne facem treaba şi să învingem în toate partidele, dacă se poate. Evident că, dacă putem să profităm de paşii greşiţi făcuţi de lider, este cu atît mai bine.", a spus tehnicianul vicecampioanei pentru site-ul oficial al clubului

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (6)
 •  06 Aprilie 2008, 11:47

eu sper sa joace Rica si sper sa si marcheze pt ca ar cam fi vremea sa mai bage mintea-n plasa...oricum Lacatus nu poate pierde tocmai pe Ghencea intr`o seara in care galeria va fi cu atat mai mult langa el si va impinge echipa din spate pt ca FIARA noastra merita o aniversare de 3puncte CU STEAUA PANA LA MOARTE !!! P.S. TOTI FRUSTRATII CARE IL INJURA PE LACATUS SA SE UITE LA ECHIPELE LOR SI NICI DACA AR ADUNA TOATE PLEAVELE DE JUCATORI CARE-I AU ACUM NU AR REUSII SA OBTINA TITLURILE LUI LACA !

 •  06 Aprilie 2008, 10:32

joaca cu 11 le din maciul cu cfr si avem sanse dar mai umbla putin la tactica ca lasa de dorit..

 •  06 Aprilie 2008, 08:53

Castigati tot ... ati vorbit cu lupescu si cu sandu si vi s-a confirmat. Iar Becalescu si-a burdusit buzunarele cu "goluri" pretioase. Vi se va umple cutia milei ca sa aveti de unde sa furati.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează