FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Citeşte aici sfatul dat de Boloni lui MM Stoica!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2010 00:00

Ladislau Boloni, ultima oară la Al Wahda, a vorbit despre numirea lui Mihai Stoica în funcţia de manager general al Stelei.

"Meme este un om tînăr, ambiţios, orgolios şi muncitor. Dacă stă în banca lui, va face treabă, fiindcă este valoros", a spus Boloni într-un interviu acordat pentru DolceSport.

Apoi s-a referit la preşedintele Helmuth Duckadam: "Ducka poate fi un om potrivit la Steaua, dar nu ca preşedinte al clubului. Este prietenul meu şi sper că nu se supără pe mine, însă asta este părerea mea".

Azi, cu începere de la ora 13:00, Mihai Stoica va susţine prima conferinţă de presă în calitate de oficial al roş-albaştrilor şi va face primele declaraţii. Conferinţa va fi pe GSP TV şi liveVIDEO pe gsp.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  22 Noiembrie 2010, 11:47

Pai normal ca trebuie sa vina Boloni !!! a castigat campionate cam pe unde a fost.Dar eu unul sunt sceptic ca va venii si nu din cauza lui M M Stoica pentru ca sunt sigur ca M M Stoica al apreciaza foarte mult ca este un profesionist(astea cu Becali pune antrenor peste M M Stoica sunt rautati de presa)dar cred ca nu va ajunge la o intelegere cu Becali.Eu unul sper sa vina ori:Boloni,D.Petrescu,D.Munteanu,Protasov sau P.Grigoras...alte variante nu vad. dar mai bine M M - Boloni !!

mirrorman
mirrorman  •  22 Noiembrie 2010, 11:20

Dacă stă în banca lui, va face treabă, fiindcă este valoros...pay el spunea ca mai bine sta intr-o cutie de carton decat alaturi de jiji...ce poti pretinde de la o astfel de"hahalera"?!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează