FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Claudiu Boaru e noul director sportiv al lui Gaz Metan Mediaş: "Sper să mă descurc"

Boaru s-a retras în 2009
Boaru s-a retras în 2009

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 aprilie 2012 14:08

Fostul căpitan al formaţiei Gaz Metan Mediaş, Claudiu Boaru, retras din activitate în 2009, este, începînd de astăzi, directorul sportiv al echipei la care a evoluat întreaga carieră.

După ce a pus ghetele în cui, fostul atacant a devenit antrenor secund la echipa a doua a clubului, care activează în liga a III-a.

"E ceva nou pentru mine, sper să mă descurc cît mai bine. O să fie greu la început, pînă mă familiarizez cu ce voi face. Sînt foarte bucuros pentru că în doi ani am trecut de la a fi jucător la antrenor, iar acum am preluat o funcţie în conducerea clubului", a declarat oficialul medieşenilor pentru gsp.ro.

Gaz Metan nu avea director sportiv pînă astăzi. Claudiu Boaru are 34 de ani şi a evoluat pentru Gaz din 1997 pînă în 2009.  Are 315 apariţii şi 108 goluri marcate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  14 Aprilie 2020, 18:55

Succes Claudiu, meriti pe deplin un post in club. Ti-ai dedicat toata cariera acasa, la Medias. Respecte

mediash
mediash  •  07 Aprilie 2012, 16:48

Nu a plecat Horoba ! numai din vara pleaca si din vara va fi claudiu boaru director. Pana atunci ne retrogradeaza Horoba si fura tot ce poate.Jucatorii gazului nu au vazut nici o prima in campionatul acesta! Sa plece si Cindrea cu el ca impreuna faceau toate hotiile.

cristiann
cristiann  •  06 Aprilie 2012, 21:02

ati scapat de horoba?... atunci ma voi putea uita si eu linistit la meciurile cu catelandrii fara sa mai am sentimentul ca voi fi din nou tras pe sfoara cu blatu' pe care-l facea comunistu' ala de horoba...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează