FOTBAL  »  Superliga  »  LUDOGOREȚ

Claudiu Keșeru a lămurit problema transferului la Steaua: "Sunt flatat de cuvintele domnului Becali" + Ce se întâmplă cu Prepeliță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 19:15

Gigi Becali a declarat zilele trecute că și-ar dori foarte mult să-l readucă la Steaua pe atacantul Claudiu Keșeru de la Ludogoreț, despre care avea informații că are probleme la formația bulgară.

"Nu e vorba de bani. Poți fi motivat și dacă ai câștiga mai puțin. Eu sunt flatat că încă o dată domnul Becali și-a manifestat aprecierea față de mine.

Nu știu de unde a avut dânsul informația că ar vrea să mă dea patronul de aici. Nouă ni s-a spus că vom fi integrați încet-încet în primul 11. Important e că am redevenit titular și joc în meciurile cu miză. Eu n-am nicio problemă aici. Anul trecut am dat 15 goluri și 6 pase decisive. Problema viitorului meu nu s-a pus niciun moment. Nu mi s-a transmis nimic în legătură cu plecarea mea", a declarat Keșeru la Digisport.

Atacantul de 29 de ani a vorbit și despre situația lui Andrei Prepeliță (30 de ani).

"Cu Prepe e o situație neplăcută. A fost și anul trecut o situație de moment. El chiar și-a făcut datoria mereu când a jucat. Nouă ni s-a explicat că vom intra treptat în echipă, dar se pare că la el e mai dificil. Prepeliță se pregătește exemplar. Mă gândesc că e ceva, s-a întâmplat ceva, dar nu știu", a adăugat Keșeru.

"Cred că se încearcă să fie înlăturat de la echipă din cauza salariului mare pe care-l are. Știu că se pregătește foarte bine. El face față foarte bine acolo, dar salariul său reprezintă o problemă petnru bulgari"
Bogdan Mara despre Prepeliță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează