FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 3-4

Claudiu Niculescu: "A fost meciul de adio!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Claudiu Niculescu a bătut-o pe Dinamo în Ştefan cel Mare, după care a anunţat cu lacrimi în ochi că a fost ultima sa partidă pe arena din "Groapă".

Niculescu a plîns la sfîrşitul meciului. Suporterii lui Dinamo i-au scandat numele, deşi atacantul a marcat de două ori împotriva echipei lor favorite şi U Cluj a învins cu 4-3. Claudiu nu a scăpat de emoţii nici la declaraţiile de după joc.

- Claudiu, a fost revanşa ta faţă de Dinamo, care te-a dat la U Cluj?
- N-a fost nici o revanşă, doar o săptămînă foarte agitată. Lumea se întreba dacă joacă Niculescu şi cum va juca...Dacă aş fi fost doar pe bancă, toţi ar fi crezut că n-am vrut să intru pe teren, că m-am dat lovit. De aceea am ţinut să fiu în prima echipă şi sînt fericit că mi-am făcut datoria faţă de fanii lui U Cluj.

- Te-au emoţionat scandările dinamoviştilor?
- Da, s-au comportat fantastic! Nici eu nu i-am uitat, Dinamo rămîne în sufletul meu, e clubul favorit. De aceea nici nu m-am putut bucura pe deplin pentru golurile marcate. Din reflex, plecasem spre banca gazdelor la un moment dat! Cred că a fost ultimul meu joc pe acest stadion, deoarece returul se va juca la Alba Iulia. Iar contractul meu cu U expiră vara viitoare.

- Deci te retragi atunci?
- Nu ştiu ce va fi, dar...Aşa simt, că e ultimul meci pe stadionul Dinamo.

- Ai încurcat-o serios pe Dinamo. Ţi-a reproşat cineva?
- Nu, dar sînt conştient că ei au pierdut puncte importante. Pe de altă parte, şi U Cluj avea nevoie disperată de puncte. Sîntem nou-promovaţi şi trebuie să tragem tare meci de meci ca să rezistăm. Obiectivul nostru e să ne clasăm între primele 12.

"Am avut ani superbi la Dinamo, performanţe pe care nimeni nu mi le poate lua"
Claudiu Niculescu, atacant U Cluj

"Claudiu a venit în vestiar, a plîns. El e un dinamovist adevărat şi un atacant valoros, care şi-a făcut treaba faţă de echipa care-l plăteşte"
Gabriel Torje, mijlocaş Dinamo

"De-acum încolo să nu mai zică nimeni că ne predăm! Claudiu e o legendă pentru Dinamo, a plîns şi-n vestiar! Şi-a luat adio în stilul lui, marcînd"
Gabriel Boştină, mijlocaş U Cluj

Cristea pleacă la Karlsruhe
Andone nu l-a folosit deloc pe Andrei Cristea, ca să-l protejeze de o eventuală accidentare care i-ar fi periclitat transferul la Karlsruhe. Golgeterul campionatului trecut, cu 16 goluri, va trece în zilele următoare la gruparea din Liga a II-a germană. Cristea a mers după meci şi şi-a luat la revedere de la suporterii "cîinilor". (Cătălin Gheorghiu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
michael_wittman
michael_wittman  •  03 Septembrie 2010, 12:29

Totusi, ramane caine :)

dinamo_79
dinamo_79  •  30 August 2010, 23:31

respect Clau pentru atitudine. trebuia sa pleci mai devreme de la Dinamo. In glorie, nu sa te huiduie toti ca joci ca cizma, iar dupa juma de an sa te aplaude cand dai goluri impotriva lu' Dinamo

bazileon
bazileon  •  28 August 2010, 18:17

Nu-i nici o rusine ca Niculescu a iubit odata Univ. Craiova, asa si trebuie; dar ce a trait el la Dinamo nu ar fi obtinut niciodata in Banie. Numai cand ma gandesc la golul ala fabulos cu Real Madrid si stiu de mare jucator am avut. Sper sa mai apuce un meci frumos pe Dinamo,pentru retragere, desi conducatorii nostri sunt atat de meschini incat e greu de crezut.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează