FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VOLUNTARI 2-2

Claudiu Niculescu, impresionat de fanii de la Sf. Gheorghe: "Mi-aș dori să fie pe toate stadioanele din România o atmosferă ca aici"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 22:59

Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la FC Voluntari, a fost cucerit de publicul de la Sf. Gheorghe, după egalul cu Sepsi, scor 2-2.

"Singurul lucru bun e că am luptat până la final. Nu vreau să mă umplu de penibil, dar din câte am înțeles nu a fost penalty la primul lor gol, iar la al 2-lea al lor a fost ofsaid clar. De ce nu intervin ceilalți arbitri?

A fost un meci încrâncenat. Nu sunt mulțumit, dar având în vedere condițiile de astăzi a fost un punct câștigat în deplasare. S-a jucat pe contre. Toate echipele din play-out simt o presiune mare, de asta jocurile nu sunt la un nivel ridicat.

Am rămas impresionat de ce am văzut aici. Un public extrem de civilizat. Mi-aș dori să fie pe toate stadioanele din România o atmosferă ca aici. A fost superb", a declarat Claudiu Niculescu la TV Telekom Sport.

Vezi și: VIDEO + FOTO Sepsi inaugurează stadionul cu 3 penalty-uri și două puncte pierdute la ultima fază

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
doggheart
doggheart  •  10 Aprilie 2018, 19:58
Postat de albalbastru72 pe 20 Martie 2018, 02:44

Da Niculescule,dar tu esti civilizat?

El e civilizat,tu esti prea prost prin astfel de intrebari

indolentu
indolentu  •  20 Martie 2018, 11:44

niculescule mai bine l ai baga in sedinta pe ivanovici ala ca ti a mincat 2 puncte

tihi
tihi  •  20 Martie 2018, 10:35

Bravo Niculescu....este un gest de fair play,plin de sportivitate sa recunosti cea ce foarte multi nepriceputi nu vor sa accepta: cei din Covasna,sint oameni civilizati,ospitalieri si seriosi... totusi prezenta lor in primul esalon deranjeaza !! De ce ??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează