FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Claudiu Niculescu, încă şocat de felul în care a fost dat afară din Ștefan cel Mare: „A fost pentru a doua oară când Dinamo m-a aruncat ca pe o măsea stricată!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 20:15 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 20:19

Claudiu Niculescu (44 de ani), antrenorul celor de la Concordia Chiajna, fostul „Lunetist” de la Universitatea Craiova şi de la Dinamo, a fost invitatul din această săptămână la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Claudiu Niculescu a dezvăluit cum a fost demis de la Dinamo în urmă cu un an și jumătate. Recunoaște că a suferit mult și că rana e încă deschisă după o nouă umilință aplicată, se declară dezamăgit de haosul din Ștefan cel Mare.

- De haosul de la Dinamo ce spui?
- Nea Ovidiu, e regretabil ce e la Dinamo de azi. De afară n-aș ști ce să vă spun concret, iar din interior nu am informații. Omul care era acolo și cu care mai vorbeam, prietenul meu de-o viață și colegul Dănciulescu, nu mai este nici el. Dinamo n-a fost într-o situație așa de periculoasă de la înființarea clubului. De atâtea zeci de ani...

- Au mai avut ei momente grele.
- Au trecut prin momente grele de multe ori, dar au fost doar din cauza rezultatelor și a locului din clasament. Dinamo n-a avut altfel de probleme. A mai fost o perioadă grea prin '95-'96, când nu a prins cupele europene. Dar acum nu-mi aduc aminte ca Dinamo să fi trecut în istorie printr-o astfel de perioadă grea de cinci, șase luni.

- De Cortacero și spaniolii din club de zici?
- Nu pot să am o părere bună despre spanioli. Am citit de șase, șapte, opt ori prin presă că "luni virăm", "săptămâna viitoare plătim salariile". Au trecut atâtea și-atâtea luni... S-au acumulat datorii exorbitante și nu știu cum o să fie plătite. Suporterii din DDB sunt singurii care țin clubul de un an de zile. Nu știu ce-o să facă cu datoriile din vară până acum fiindcă sunt foarte multe. Nu mai vorbesc de cele din trecut.

- Ai fost și tu de curând antrenor la Dinamo...
- Trei săptămâni! Mi-au lăsat un gust amar. Rana este încă deschisă. Nu s-a întâmplat nimic... Am fost anunțat într-o noapte că nu mai sunt antrenor și că vine Mircea Rednic. Simplu, atât. Aveam o clauză de reziliere care s-a plătit. N-am avut practic ce să fac sau ce să spun.

- Cine crezi că te-a lucrat, ca să zic așa?
- Nu știu. Chiar nu știu. E clar că nu se putea face vreo mișcare fără patronul clubului. Așa, din informațiile pe care le am, nu dânsul a fost cel care m-a îndepărtat. Nu vreau să dau nume! Probabil s-a făcut cu acordul lui, dar nu el a fost în spatele acestei demiteri.

- Zi-mi, te rog.
- Nea Ovidiu, face parte din trecut, am rămas cu un gust amar și rana e încă deschisă! A fost pentru a doua oară când Dinamo m-a aruncat ca pe o măsea stricată! Ce să mai ocolim... În România nu mai dă nimeni doi bani pe trecut. Cam în toate domeniile, dar mai ales în fotbal. Așa că asta face parte din trecut, dar a fost dureros! Ăsta e fotbalul și asta e țara în care trăim și muncim.

URMĂREȘTE EMISIUNEA INTEGRALĂ CU CLAUDIU NICULESCU

CITEȘTE ȘI:

Câți bani primește Cătălin Moroșanu la „Survivor România” » Nu se apropie de Jador, cel mai bine plătit concurent

Ziaristul care l-a numit „țigan cerșetor” pe Șumudică provoacă o nouă controversă: „Ozil e mai bun decât Hagi”. Cine îi susține afirmația

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
craiovenis
craiovenis  •  20 Ianuarie 2021, 23:21

Ce trist esti tovarasu Ni9culescu.... Pai Dinamo, Netoiu? Esti penibil!

creeperno999
creeperno999  •  20 Ianuarie 2021, 22:37

Patronul te-a aruncat, nu clubul. In mod normal, Dinamo si-ar respecta legendele daca n-ar exista fariseii din conducere cu care ne chinuim din perioada negoita pana in prezent

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Ianuarie 2021, 21:45

“Nea Ovidiu”

Vezi toate comentariile (4)
Comentează