FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Claudiu Răducanu, imagini de senzație! S-a întors și jonglează cu hârtie igienică în provocarea lansată în pandemia de coronavirus

Claudiu Răducanu a jucat pentru Steaua în perioada 2000-2004
Claudiu Răducanu a jucat pentru Steaua în perioada 2000-2004

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 12:30

Claudiu Răducanu (43 de ani), fostul atacant al Stelei, a acceptat provocarea cu hârtia igienică, viralizată în ultimele zile pe internet, când mai mulți fotbaliști au dorit să transmită mesajul că stau în casă în perioada pandemiei de coronavirus.

De-a lungul carierei de fotbalist, Claudiu Răducanu a evoluat pentru Extensiv Craiova, Steaua București, Espanyol, Arminia Bielefeld, FC Vaslui, Guanzghou, Nea Salamina, Sorrento Calcio sau Universitatea Cluj. S-a făcut remarcat prin diferite declarații de senzație la începutul anilor 2000. 

2 selecțiia strâns Claudiu Răducanu la echipa națională a României

Soiledis și Montini au acceptat și ei provocarea

Aristidis Soiledis (29 de ani), fundașul celor de la FCSB, și Mattia Montini (28 de ani), vârful rivalei Dinamo, au spus „da” aceleiași provocări virale.

 Cei doi s-au filmat jonglând cu sulurile de hârtie igienică în casă, sugerând că nu e nevoie să părăsim locuințele pentru a ne distra.

Citește alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează