FOTBAL  »  Superliga  »  CANICULĂ

Claudiu, salvează-ne! 3 lucruri ciudate care se întâmplă în canicula sufocantă din București

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iulie 2017 13:07

Nu stai în Capitală în această "frumoasă"/44 de grade la umbră/"fugi pe unde apuci" zi de sâmbătă? Nu îți închipui cât e de cald? Nicio problemă. Îți explicăm noi. E atât de cald, încât:

  • Motto - Stire la TV: "Canicula a făcut mai multe victime in ultimele zile". Claudiu Răducanu: "Cine e, bă, <Caniculă> ăsta? De ce nu-l arestează mai repede?"
  1. Dinamo pare candidată serioasă la titlu. Optic, fenomenul se numește fata morgana. E atât de cald încât totul apare ca un miraj, o distorsionare a realității. Echipa pare că a făcut transferuri importante, Negoiță pare investitor implicat, pista de pe stadionul Dinamo s-a îngustat brusc. Cam atât e de cald;
  2. Lui Luțu i-a crescut respectul de sine. Trimis după gheață din 10 în 10 minute, paharnicul Luțu a revenit la forma sportivă de altădata (admițând că a avut-o). Budescu arată bine, dar un jucător care i-a dat urechi lui Ogică și-ar găsi oricând loc în primul 11;
  3. Tamaș are un sentiment ciudat. Știți gândurile alea absurde, contradictorii, care îți vin în momente de cumpănă? Sentimentul ăla că vrei să sari de pe pod când te uiți în jos etc? E atât de cald încât Tamaș ar putea lua în calcul hidratarea pe bune, nimic cu alcool. Poate doar bere, că aia oricum nu se pune. 

*textul e un pamflet, căldura e de vină

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jokerox
jokerox  •  01 Iulie 2017, 16:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  01 Iulie 2017, 15:33

Stimabile,dupa un asemenea pamflet ar trebui sa te ceri singur afara...Si sa-ntelegem ca esti considerat in redactie unul cu simtul umorului?:))))))))))

andrei.33
andrei.33  •  01 Iulie 2017, 14:08

Incercare obosita de a fi spiritual. A murit jurnalismul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează