FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Clauză surpriză în transferul lui Valentin Lemnaru de la Steaua la Universitatea Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 14:31

Steaua a anunţat astăzi despărţirea de Valentin Lemnaru pe site-ul oficial al clubului, dar a adăugat un amănunt interesant la transferul fotbalistului.
Pe site-ul Stelei se precizează că, în contul lui Valentin Lemnaru, formaţia roş-albastră îl va deţine pe Andreas Calcan, 20 de ani, în coproprietate cu Universitatea Cluj.

Lemnaru, 30 de ani, a fost transferat în această vară de Steaua de la Universitatea Cluj, dar atacantul n-a reuşit să-l impresioneze pe antrenorul Costel Gâlcă şi a fost trimis înapoi la formaţia ardeleană.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
bandoleros
bandoleros  •  09 Septembrie 2014, 18:12

Lemnaru: Cert este că am făcut o greșeală că am venit la Steaua! Mi-am dat seama că o să am probleme din momentul în care am purtat o singură discuție cu domnul Gâlcă, cînd ne-am văzut prima dată. Mi-a spus în față că dînsul nu m-a vrut la Steaua, dar că o să îmi ofere șanse egale. Am vrut să rup colaborarea cu Steaua și să mă întorc după ce nu am fost trecut pe lista UEFA. Nu mi-a căzut bine că nu fusesem trecut pe această listă, deși eu pierdeam un meci, în două săptămîni sînt pe teren. Apoi am văzut că Steaua s-a reorientat și au transferat un alt atacant și mi-am dat seama că e bine să rup contractul.

costacurta
costacurta  •  09 Septembrie 2014, 18:08

Ce sa demonstreze in cateva minute?

marioa
marioa  •  09 Septembrie 2014, 17:45

Ii retrag si titlul de cetatean de onoare la Lehliu Gara?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează