FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Clauze speciale în contractul lui Marica: "Era nevoie de ele, transferul l-am făcut pentru Liga Campionilor"

Foto: steauafc.com
Foto: steauafc.com

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 20:34

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre perfectarea transferului lui Ciprian Marica.

"A durat ceva mai mult pentru că el vine din fotbalul profesionist, știe ce înseamnă să faci un contract. Au fost discuţii cu avocatul său, care îşi exprima un punct de vedere corect, la fel şi noi. Trebuia să găsim forma comună pentru a mulţumi ambele părți. A vrut să fie contractul foarte bine făcut, la fel şi noi. N-am forţat lucrurile, pentru a nu da senzaţia că n-am vrea să fim exacţi sau corecţi.

Am mai studiat şi noi, pentru că e vorba de un contract atipic. Are nişte condiţii pentru preliminariile Ligii. Era nevoie să stipulăm acest lucru, pentru că transferul a fost făcut pentru calificarea în Champions League. Va fi prezentat în cantonamentul din Turcia, în cadrul unei conferinţe de presă", a spus Valeriu Argăseală la DigiSport.

...despre reacţia dinamoviştilor: "Mi-a spus că a primit foarte multe mesaje din partea dinamoviştilor. E pregătit pentru reacţia negativă a fanilor rivali"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
427278137453618
Walter Wicky  •  15 Ianuarie 2016, 09:00

F.important ...meciurile cu echipe ce au jucatori ce sunt reprezentati de catre Ana Maria Prodan.,foarte interesant ar fi de aflat ce se ascunde in spatele contractului de munca fcsb- steaua, suma la negru si evitarea unor taxe la stat,poate afla dna.

patraulea2015
patraulea2015  •  14 Ianuarie 2016, 23:56
Postat de ottobraun pe 14 Ianuarie 2016, 22:04

prostii sunt astia auzi pentru CL !! *** ! din vara nu mai au bani de apa plata se destrama ca urziceniul ,clonele nu au viata lunga!!

Mai Transu-le astia de care scrii tu au bani cat nu au toate echipele din Liga Romaneasca.Restul sunt FALITI chiar nu a-ti realizat lucrul asta? Banuiesc ca a-ti consumat aburi proveniti din plante exotice!!

eshayk
eshayk  •  14 Ianuarie 2016, 23:32

Vrabia malai viseaza ; Liga Campionilor...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează